Akrep Ayda çok çok memnunum bütün kokuları mükemmel. İnsanın yiyesi geliyor. Üzerimde de kalıyor kokusu
Ayda Cikolatalikek ya bende pamolive almak istiyorum ama çok kararsızım memnun musunuz peki? Kokusu falan nasıl birde vucuta kokusu kalıyor mu?
Asklepios Ayda valla benim vucudumda hiçbiri kalmıyor 🤷 le petit de kullansam parmolive de. Ter kokusu da değil kendi ten kokuna geri dönüyorum. Ama duşta çok güzel kokuyor 😂
Rouge Ayda duş yagı olarak geciyor en cok dus yaglarını begendim yag diyince bildiğimiz yag aklına gelmesin köpürüyo falan jelin kurutmayan yumusacık yapan versiyonu kokusu da cokzel😂
Rouge deleted77 yaa yine mi hep bosa gidiyor bu öneriler 😂ama sende hakimsin ürünlere biliyosun bu benim cok hosuma gider 🤗.. köpügü gerçekten cok güzel suan dus yagı var bende kokusu müthiş ve yumos yumos yapıyor tr ye gelse keske
Akrep deleted77 ubuy turkey diye bi siteden aldım defalarca. Yurtdışından geliyor tabi. Kokuları mükemmeldi
Akrep Ayda yani ben yağ da kullanıyorum yumuşaklık yapan. O yüzden duş jeli yumuşaklık yapıyormu hiç bilmiyorum ama kokusu vs mükemmel belkide yumuşacık yapıyordur ama ben farketmiyorumdur yağdan sebep
Rouge deleted77 sen yinede bi sekilde temin ediyosun o da iyi🤗 onceden ınstagram sayfaları vardı yurt dışından getiren falan hep duyuyodum o da kalmadı artık galiba
deleted77 Rouge öyle hiç almadım kız ben tarihleri geçik yada sahte oluyor 🙄 benim kuzenim ülke ülke gezer sevdiğim beğendiğim ürünleri bende ona aldırıyorum 🙈😅