Gerçekten artık cok sıkıldım ben kendimde sorun arıyordum hep yıllardır neden isteksizim diye evlenince herzaman ön sevişme yapılmaz sanıyodum meğer hazır olmadğm içinmiş, bukadar açık yazmak istemezdim ama bunaldm artık üstü kapalı eşime hep anlatmaya çalıştm bu sebepten isteksizim diye sende hep odun gibisin şöylesin böylesin diye konuyu hep kapattı sende isteklerini söyle dememe rağmen oralı olmadı sorun şu ki ilişkiye başlama şeklimiz öpüşme ve direkt oranın temasıyla hazır hale getirmeye çalışması buda beni artık iğreti ediyo iyice isteksizleştiriyo artık ölü balık takliti yapıp görevimi yerine getiricem sadece yada git kiminle ne yaparsan yap benden uzak ol dicem, bu arada isteyince cokta güzel yapıyo 2 ay uzak kalmştık dönünce gayet güzel ilişki öncrsi sevişmesini bildi 1 hafta sürdü sonra yine aynı öküzlük devam ediyo bıktım artık sonra isteksiz ben oluyorum yıllardır böyle değişmiyo sorunlu benmişim gbi davranıyo bilmiyorun sevişme denen şeyi herkes yapıyormu gerçekten yoksa bi süre sonra direkt dalıyomu bu kocalar bunaldım artık gerçekten bunaldım
Ön sevişmesiz ilişki olurmu
Enaz bence ön sevişmesiz iliski olmaz, cocuklar olmadan önce en az yarım saat ön sevişmemiz olurdu bizim. Ilk oglum kolik bi bebekti, bu yüzden ön sevisme süremiz biraz kısaldi. Ardindan tekrar kızıma hamile kalip, o da dogunca iyice kısaldi ön sevismemiz. 10 dk anca sürüyordu ama 1 aydir tekrar eski haline döndü şükür😁 ön sevisme olmadan kadınlar zevk alamıyor bence. Sadece erkek işini görmuş oluyor o kadar. Ama ön sevisme kadının zevk almasi icin gerekli. Ve erkek de eger kadınına değer veriyorsa onun zevk almasi icin herseyi yapar.
Enaz ön sevişme istegi artırıyo ve kadının vücudunu da ilişkiye hazırlıyor bence o yüzden olmalı ,direk olaya dalmak can bile acıtabilir .işini gorup gidicek diye yaklasmazdım düzelene kadar .ölü balık gibi davranmaya devam edilirse düzelicegini sanmıyorum ,nasıl siz uzak kaldığınızda düzelmiş şimdide bulamasın bir süre .o sekilde kabul etmicegini bilsin düzeltsin kendini
Enaz bizimki tam tersİyi nerdeyse bir saat on sevisme sürüyor ilişki beş dakika. İlişkiden sonra bile hala öpüyor ve buda çok kötü bişey artık benimde isteklerimi önemsiyor ne bilim benide rahatlatıyor önce boşalıyorum sanıyordu rol yapıyordum ama sonra konuştum duzeldik
Sedaa 10 dk bile hiç sürmedi şimdiye kadar direkt oraya temasla başlaması cok itiyo beni ilişkiden o zevk aldığm için hazr hale geldm sanıyo ama sürekli oranın sadece uyarılması vücudun verdiği tepki sadece zevk falan olmuyo, sıkıldm konuşunca 2 kez düzeliyo 3.de yine aynı öküzlüğü yapıyo bıktım
Ayy sanki kendi durumumu okudum. Birbirimizi çok seviyoruz severek evlendik ama bu konularda hiç uyuşamıyoruz. Aslında eşimde biraz problem var erken boşalma, ereksiyon vs. Doktora da gittik, testosteron düşüklüğü var dedi ama çözüm bulamadık. Ön sevişme neredeyse hiç olmaz, direkt ilişki kafası. Hazır olamıyorum, kendimde problem var sanıyorum ıslanamayınca ama biliyorum aslında öyle değil. 2 yıllık evliyim, 2 yıldır kayganlaştırıcı olmadan ilişki yaşamış değilim 😁 Kaç kez konuştuk ama o problemler olduğu için gururu incinsin de istemiyorum. Erkekler çok hassas oluyor bu konularda. Sizin eşinizin de acaba bu tarz bir problemi mi var? Çünkü testosteron düşüklüğü pek çok şeye sebep oluyor
Enaz canım buna benzer bir konu açmıştım bende aynı şekilde utana sıkıla konuştum sonra düzeldi tabi sen böylesin sen şöylesin diyerek asla değil
adastra eşine nasıl bi tahlil yapıldıda sorunun o olduğunu anladılar çok merak ettim benim eşimdede ereksiyon sorunu var ama doktora gidelim demeye çekiniyorum yanlış anlicak diye siz nasıl gittiniz eşimi gitmek istedi 😞
Enaz bu durumu değiştirir işte. Siz 10 dk deyince ben ön sevişme ve ilişki dahil 10 dk sandım. O zaman eşiniz gayet sağlıklı, her şeyi yerli yerinde. 45 dk sürdürüyorsa bunun en azından 20 25 dksını ön sevişmeye ayırabilir. Bir kez daha konuşun ama net bir şekilde, yatakta değil böyle uyanık bir halde ve karşılıklı otururken. Yatakta konuşunca konuları kolay geçiştiriyorlar. O da olmazsa bence bunu onun için de nasıl zevkli hale getirebileceğinizi düşünün. Örneğin eşiniz oral seviyordur, ilişkiden önce karşılıklı yapmayı teklif edin. Ya da bir gün geri çekin kendinizi, hadi beni ikna et deyin. O üstünüze geldikçe gülerek geri çekilin ve vermeyin, deli edin ta ki istediğinizi alana kadar :)
Socialwomen aslında eşim sorunun farkındaydı. Çünkü testosteron düşüklüğü aynı zamanda enerji, güç düşüklüğü de yapıyor, uyku hali veriyor sürekli. Yani bütün hayat enerjisi gibi bir şey. Bundan o da rahatsızdı, yeni evliydik. Bir şeyleri uzun uzun yaşamak istiyordu hemen bitsin istemiyordu. Sorunu temelinden çözmek istediğini anlatınca doktora gidelim dedim. Önce ürolojiye gittik ve hormon testini o yaptı. Testosteron düşük çıkınca ereksiyon problemi için tedavi edici özelliği de olan, pahalı bir hap verdi. Bunu deneyin olmazsa endokrinolojiye gideceksiniz dedi. 14 gün denedik, tekrar ürolojiye gittik ve test yaptı. Oynama bile yoktu sonuçlarda. Endokrinolojiye gittik, bir sürü tahlil test hatta hipofiz bezi tomografisi sonucunda neden düşük olduğunu bulamadılar. Bir iğne var hormon iğnesi dedi doktor. Ama o iğne de sperm kalitesini bozabiliyor dedi. Biz de o riski almadık açıkçası. O sorun öylece tedavi olamadan kaldı anlayacağınız
adastra ohoo ön sevişme ve 25 dk asla sürdürmez 15 dk yapıyoruz zaten diyo ama yok 5 dk yada 6 dk oda benm istedğim şekilde olmuyo konuşuncada bir iki kere düzeliyo yine eskiye dönüyo artık sıkıldm bu hale gelmesinden şuan surat yapıyorum sadece anlasın diye enson yaparken bile surat astm yani öpmek isterken çektm ilgisiz davrandm ama anlamamazlktan geliyo düzelmez bizimki
adastra peki şuan sorun çözüldümü sonuç ne
Socialwomen maalesef, doktor bir iğneden bahsetti. Hormon iğnesi. Ancak sperm kalitesini bozabilir dedi. Biz de yapmadık geri dönülmez bir şeye sebep oluruz korkusuyla. Bazı doktorlar böyle bir şey olmuyor derken bazıları da oluyor diyor, kararsız ve çözümsüz kaldık yani çünkü testosteronun neden düştüğünü sebebini bulamadılar