lxmxa Zoya ayy temmuz ayında antalyayı asla tavsiye etmem ben geçen yıl temmuzda marmaris fethiye antalya yapmıştım marmarise ve fethiyeye baayıldıımm antalyada ben pişmiştim çok kötü olmuştum gerçekten acayip bunaltıcı bi havası var insanın gezmek istememesi bile gelmiyor marmarisde çok güzel yerler ve turlar var biz sendito orka lotus beach da kalmıştık ve çok güzeldi marmarise 50 km ilerde datça var günü birlik gidilebilen kız kumu var 20 km filan daha sonra fethiyede sadece 130 km yakın yani 1-2 gecede orda kalabilirsiniz ama seçenek sizin tabi 🥰
Zoya lxmxa Yaa çok güzel şeyler yazmışsınız 😍😁biz de Marmarise gitmek istiyoruz orda kalacağız fakat fethiyeyide görmek istiyorum paraşüt3 binmek istiyorum fakat 1 yasinda bebegim var ve arabasiz gideceğiz marmaristen fethiyeye gitmek zor olur mu acaba tur mu bizi götürüyor onlari pek bilmiyorum bir bilginiz var mi o konular hakkında ilginiz için coook teşekkür ederim 🥰
Pembedusler lxmxa bir şey soracağım Marmaris otelleri diye girdiğim de İçmeler, söğüt, çıldır, çamlık, merkez diye çıkıyor acaba nereyi tercih Etsek gezilecek yerlere daha rahat ulaşabilir ve günü birlik gezebiliriz ?
lxmxa Zoya ay bide bunu demesem olmaz marmarise kaç km bilmiyorum ama köyceğiz diye bi yer var çook güzel bi yer 😍 orayıda tavsiye ederim fethiyeye giderken yol üstü kalıyor ve marmarisin denizide çok güzel ne soğuk ne sıcak
lxmxa Zoya biz arabayls gitmistik ama otobüs vs gidiyordur kesin arasında fazla mesafe yok çok tavsiye ederim yani 🥰
Neleroluyor Marmara’da denizsalyasi var Akdeniz de balon balığı buyaz en mantıklısı guneyege gibi duruyor Marmaris Fethiye tarafı olabilir Datça vb
Nutellaaa Kesinlikle Marmaris 💕 Marmaris İçmeler luna beach oteli tavsiye ederim 👌 hem denize sıfır hem otel süper 🥰
Olivetti Zoya kesinlikle Marmaris veya Muğla’nın başka ilçeleri derim. Antalya da nefes alınmıyor . Antalya’yı sıcaklığından dolayı hiç sevmiyorum yani yok öyle bir sıcak ve nem .
lxmxa Pembedusler biz içmelere gittik ve çook güzeldi orayı tavsiye ederim merkeze çook yakın 3-5 km filan düz yol zaten aynı yolda kalıyor metkezi ve içmeler
Pembedusler Zoya otel seçmedim neresi güzelse gezilecek yerler nereye yakınsa ona göre otel seçeceğim
dvrzener Tatil denilince hep şehrin tanıtımında merkezde denizin alındığı turistik yerler geliyor aklımıza fakat ülkemizde onlarca tarihi şehir var onların gezilip görülmesi çoğu insana nasip olmuyor malesef. Çünkü insanlarımız içinde anılar biriktiren kalelerden çok müsilaj biriken denizlere yöneliyor. Mesela yurdumun malatya diye bir şehri var görülmeye en değer şehirlerden biri. Malatya otelleri olsun tarihi olsun insanları olsun herkesin görmesi gereken şehirlerden biri bence.