Kendinibegenmis Sivasguzeli valla inanır mısın gidipte alerji testi yaptırmaya hiç vaktim yok 😩 mutlaka bir şeyler tetikliyordur elbette ama bilmiyorum
saripapatya Sadem yani havluya kurulana biliommu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 yoksa islak islakmi giynecem camasirlari offf
Koyluguzeli Ya ben tuzlu suyu 3 defa falan denedim hic bir ise yaramadı ama tabi kitaptaki uugulamalarla birlikte yapmak gerekmiş ne kadar dogruysa artık kitaplar satılsın diye mi bilemedim
-oylesine- Bu konuyla ilgili bende geçenlerdr post açmıştım merak edip :D ya ama ben 2 bucuk ay once sezaryen oldum tuzlu suyu yapmaya korkuyorum dikis yerimi yakar mi acaba kizlar cesaret edemedim valla
-oylesine- Dygszhsrt ayy içim rahatladi ya cok sagol denicem bende o zaman :) etkisini gorursen haber ver :)
Kendinibegenmis Deren yok yavrum ben 2 yıldır yapıyorum 2.bebeğim 6 aylık yani hamileykende yapıyordum ama içim rahat etsin diyorsan doktoruna danış 😊
Lightning11 Esra ezmecinin kitabını okuyan var mı peki ben tuzlu su yaptım bikaç defa ama etki etmedi eşim hala aynı istemiyo çok üzülüyorum bi duruma ben de bırakacam artık olmazsa olmasın