Ezelinur Saadettsr Bende bi kaç gündür duyuyordum ve tam da bugün yaptım bunu 1 lt suya 2 yk olacak şekilde yaptım
Deren Kendinibegenmis kaşintiniza iyi geldi mi peki? Benimde vicudumda çok kaşinti oluyor da ne yapsam bilemedim hele sicak suyla duş alirsam daha da bi kaşinti tutuyor😑
Kendinibegenmis Deren evet evet baya iyi geldi yani bunu denemeye başladığımdan beri nerdeyse hiç olmadı eskiler gerçekten de birçok konuda bilgi sahibi👍🏻
Sivasguzeli Kendinibegenmis ürtiker var yazmissiniz benim oglumdada var kasiniyo kabariyo heryeri kullandiginiz bisey varmi
Kendinibegenmis Sivasguzeli valla inanır mısın gidipte alerji testi yaptırmaya hiç vaktim yok 😩 mutlaka bir şeyler tetikliyordur elbette ama bilmiyorum
saripapatya Sadem yani havluya kurulana biliommu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 yoksa islak islakmi giynecem camasirlari offf
Koyluguzeli Ya ben tuzlu suyu 3 defa falan denedim hic bir ise yaramadı ama tabi kitaptaki uugulamalarla birlikte yapmak gerekmiş ne kadar dogruysa artık kitaplar satılsın diye mi bilemedim
-oylesine- Bu konuyla ilgili bende geçenlerdr post açmıştım merak edip :D ya ama ben 2 bucuk ay once sezaryen oldum tuzlu suyu yapmaya korkuyorum dikis yerimi yakar mi acaba kizlar cesaret edemedim valla
-oylesine- Dygszhsrt ayy içim rahatladi ya cok sagol denicem bende o zaman :) etkisini gorursen haber ver :)
Kendinibegenmis Deren yok yavrum ben 2 yıldır yapıyorum 2.bebeğim 6 aylık yani hamileykende yapıyordum ama içim rahat etsin diyorsan doktoruna danış 😊