Durup dururken aklıma böyle bir konu geldi ve sizlere de sorayım dedim😂 yiyemem dediğiniz bir yiyecek var mı? Benimkiler biraz ilginç herkes söylediğimde tuhaf karşılar çiğ biberi assla yiyemem kızarmış vs her türlüsünü yerim ama çiğ biberi asla yiyemiyorum🤷🏻‍♀️ Bir de sade süt asla içemem sütlü her türlü şeyi yerim ama sade sütü içemiyorum var mı benzer huylarınız

Bende çiğ biber yiyemem Birde bakla 😀

delibirii ya ben bi tereddütle girdim posta yazmışsa kesin teli fırlatırım dedim 😅 benim tüylü bi yaz meyvesine alerjim var ricam ediyorum kimse yazmasın ismini 😬 hayatımda hiç yemedim neyvesuyunu falan içerim ama asla dokunmaam bekarken kuzenlerim şaka amaçlı odaya getirip kapıyı kilitlediler ve zorla ağzıma sürdüklerinde kasıkıp bayılmıştım tuhaf ama böyle bi takıntım var marketten falan gördüğümde titreşim moduna alınmış telefon gibi titreye titreye reyon değiştiriyorum 😂

delibirii biber olayı farklıymış biraz 😁 Bende bamya yiyemiyorum ama hamilelikte canım istemişti Bende şaşırmıştım ama doğumdan sonra yine yememeye başladım

delibirii say say bitmezki benim 🙈 ama en başta yumurta var sonra ahtapot 🥴 kokan gıdalara da tahammülüm sıfır kesinlikle koku gelirse tüketmeden uzaklaşırım 🙅🏼‍♀️

Survivor12 evet değişik bi olay çiğ yiyemiyorum onun haricinde her türlüsüne bayılırım😂

delibirii ayyy o kokudan hiç bahsetme yumurta piştiği gün bulaşıkları mutlaka çamaşır suyu ekleyip yıkarım

Survivor12 ben de aynı şekil hatta yıkandıktan sonra bütün makinedeki bulaşıkları psikopat gibi koklarım koku varsa tekrar yıkarım🤫

delibirii karides 🦐 harici her şeyi yerim herhalde karides hiç yemedim ama kımıl kımıl kımıldaması beni acayip huylandırıyor 😁