Kiki Survivor12 aynen. Bir de bebekten sonra daha çok huylanmaya başladım. Sonuçta gece ya da sabaha karşı meme için bazen yatağımıza almak zorunda kalıyorum ya
Survivor12 Kiki bizde de var bebek ve sabaha doğru illa yanımıza alıyoruz o yüzden komidinin üstünde peçetemiz illa bulunur hatta o iş olacağı zaman ilk peceteyi kontrol eder eşim
Sedaa Kiki eşim prezervatif kullaniyor. Yatak odasi salon oturma odasi heryerde yapiyoruz. Eşimde bende cok dikkat ederiz. Olaki benden bi sıvı geldiginde çarsafı degistiririm. Hatta gecenlerde koltuğu silmiştim gecenin 2 sinde 😂😂
Pogacayanak Kiki bulaşırsa değiştiririm onun dışında zaten yeni değiştirdiysem hiç gerek duymam değiştirmeye de zaten yaptığımızda da salon oturma odası koridor banyo neresi denk gelirse yani 😂😂
Kis_masali Tinkerbell 😂😂😂her yeri denedm bi orayi denemedm. Bi de dar alan seviyoruz,dolabin ici falan😂😂mutfakta günah olur diye şaaapmıyoz😂
Meryemali Kiki her iliskiden sonra carsaflarimizi degistiririz. Aksada birsy akmasada sanki orasida bzim gbi pisleniyor gbimize geliyor. Esimde bu konuda takintili asla degisirmeden birakmaz baska odadaysak eger carsaf koyariz.
Tweetyy Kis_masali dolabın içi mi kızz yeminle aklıma gelmez orda gidipte adamla bişiler yapmak güzel fikir oldu hee sağol şey bide dolap dediğin nasıl bi dolap buz dolabı mı? elbise dolabı mı? hangisi🙃🙃
Kis_masali Selale 😂😂😂😂dolabin ici bos ben oturuyorum öpüşüyoruz falan. Sonra yarim yatar pozisyonda dirseklerimi yere koyuyorum başlıyoruz sekse😁
Dolunayy Kiki Ben muhakkak değiştiririm ,illa bi sıvı gelmesine gerek yok çıplak bir şekilde oramız buramız çarşafa değiyor . Kızımı da gece boyu emzirdiğim için o çarşaflara asla yatıramam . Kızım yatmamış olsa değiştirmem ama 😅
deleted13 Çarşafın üstüne bi çarşaf daha sererim sonra onu hop kirliye yoksa sürekli tak çıkar yapamam üşengeç bir insanım zaten.