Kızlar bir kac gün önce reglim 16 gün gecikti demiştim sanıyorum kendi postum değildi hala olmadım bugün bi cesaret gittim test aldım yaptım ve sonuç negatif iki tane de almıştım ne olur ne olmaz diye ikisi de negatif çıktı iki ay oldu regl olmayalı eğer gebelik olsa testte muhakkak çıkardı değil mi yani kızımda testi yaptığımda hemen çift çizgi olmuştu tam da hatirlamiyorum kac gün uzerine yaptığımı arada kaldim iki ay da olmadığım hic olmamıştı aklınıza ihtiyacım var gidip kan testi falan yaptirsam mi

Bende olmadım 1 haftayı geçti test yapmaya da korkuyorum ama korunuyorduk imkansız gibide geliyor şuan mevsimler mi acaba diyorum ama sizin baya olmuş bence doktora görünün

Blablablaaa__ istersen kan tahlili yap gebelik varsa çıkar kimi zaman evde yaptığımız testlerde çıkmıyor en iyisi bir doktora gitmen

Blablablaaa__ bazen evdeki testler yanıltabiliyor en iyisi bir doktora gitmek . Allah korusun bi hastalık falan da olabilir

Blablablaaa__ bende olmadım 6gun gecıktı kızım 10 aylık daha hafif kavveremgi lekem geldı üç gün sonra geçti sımdı birsey yok bende ne yapıcam bılmıyorum korunuyorduk ta aslında

@Sevdahayat
    @Pogacayanak
    @Balponcik
    @Deleted6
    @Thinky kızlar neydi bu anlamadım ama sabah kalktım ki regl olmuşum 🎉🎊🎉🎊🎉 çok şükür neredeyse 70 günden fazladir olmamıştım havalardan olmasi namümkün 🤔 emzirme donemi sona eriyo bir sefer ya emiyo kizim ya emmiyor ondan olur mu acaba diyolar ya emzirirken rahim kasiliyor diye belki de yeni bi duzene giriyo olabilirim

Blablablaaa__ Allah gönlüne göre versin canım, en hayırlı zamanda evlat sahibi ol inşallah. demekki reglin gecikmiş 70 gün iyi sabretmissin valla helal olsun,

Deleted6 canım bir tane var çok şükür Rabbim ona sağlık sıhhat versin öncelikle ona yetebileyim sonrasinda da bir kardes nasip olur insallah 🤗 bugun yarin derken korona da sebebi oldu hastaneye gitmememin

Blablablaaa__ 70 gün de baya uzunmuş ben o kadar duramazdım heralde daha önce de düzensiz oluyorsa normal o zaman belki dediğin gibi yeni yeni düzene giriyordur bilemedim şuan 🙄

KirmiziOjeli benım gibi hafif kırmızı leke olup kahverengi sonradan hasta olan var mı hala sancı bel agrısı var

Pogacayanak duzensizlik oluyodu evet ama en fazla iki hafta oynuyordu bi kaç günde o iki haftanın üzerinden geçmiş oldu benim için ama geri çekilmeyle korundugumuz için bir ihtimal de gecti içimden olabilir mi diye eşime soruyorum yok imkansiz diyo ama şüpheye düşünce aklim da bir karıştı yani 😂

KirmiziOjeli epey var bende ugradim o gazaba o ay içim içimi yemişti bir an önce regl olsam diye öyle bir geldim oyununa ki 😂

Blablablaaa__ insanın şüphede olması çok kötü ya bizde geri çekilmeyle korunuyoruz ve doğumdan sonra daha adet olmadım sürekli bi acaba olmuşmudur diye düşünüyorum 😂

Balponcik evet bir arkadaşım dogumdan tam bir yıl üzerine olmuştu çok kötü bi durum bnce şişiyor insanın vücudu çünkü aşırı rahatsiz edici bir durum