Selammm kizlar bir sorum olucakti ben yüzümdeki bir kaç benden rahatsızım birkacinda da küçük kıllar çıkıyor aranızda ben alma operasyonu geçiren oldumu?

Dilannn bi yakinim yapti ama hic gecmedi kabuk felan tutu yara oldu hatta gitti o yere normal dediler zamanla gidicek dedi 1 yil oldu ben ayni yerinde
    Ha bide tamamen gitmiyormus iz kaliyormus oyle demisler

Dilannn arkadaşım aldırdı. Ben yok ama ameliyat izi var. Bana göre ameliyat izi daha kötü onun göbeğinde diye aldırdı baya büyük bir bendi. Eğerki yüzümde olsaydı aldırmazdım sanırım fazla görünüşümü bozmuyorsa

Dilannn merhaba babam aldırmıştı ama izi kaldı ben seviyorum yüzdeki benleri hoş duruyo bence kimine çok yakışıyor

• [silindi]

2 defa ben aldırdım ilkini devlet hastanesinde aldırdım çok memnun kaldım hiç izi falan kalmadı ikincisini de özel klinikte aldırdım o kadar pişmanım ki anlatamam kocaman bir çukur oluştu ve berbat durumda

Dilannn benim eşim aldırdı 3 sene oldu. Lazerle yaktılar bayağıda fazlaydı. Bide yaz ayı iz kalır diye korktuk ama simdi eski fotoğraflarına bakıyorum inanılmaz ya sanki hiç ben olmamış gibi yüzü şahane oldu valla. Hangi şehirdesiniz önerebilirim bi yer

Akrep aslında çok kötü değil minik minik birkaç tane üzerinde kıl çıkmasına rahatsız oluyorum 🤦

Catwoman şuan urfadayim bende araştırıyorum umarım sizin gibi memnun kalabilirim😍

Dilannn Ben aldırdım. Kasimin üstünde ve kullanımda et beni gibi çıktı,lokal anestezi ile 5 dkda halloldu. Plastik cerrah yaptığı içinde iz kalmadı.

• [silindi]

Dilannn devlete plastik cerrahinde aldırdım özelde dermatologd aldırdım

Ya bende de var tırsıyorum açıkçası kanser taşıyo benler diye hatta bi akrabam aldırıp sonra öldü kanser oldu 😑

Ycllll çok hassas olduğu için bende çok korkuyorum 🤦

Dilannn canım görümceme tesadüfen instagramdan bensilme diye Bi ilaç aldık inanmadık işe yarayacağına 10 günde düştü bütün benleri. Baya da büyüktü 2 tanesi Valla cok minik iz kaldı o da bellı bıle olmuyor. Dene istersen