Dilannn Akrep aslında çok kötü değil minik minik birkaç tane üzerinde kıl çıkmasına rahatsız oluyorum 🤦
Hsbcnnc Dilannn yüzümde vardı aldırdım hiç iz falan da kalmadı devlet hastanesinde 5 dakka da oldu bitti 💃
Limonlupopkek Hsbcnnc devlet hastanesinde hangi bolumde aldirdiniz benim yuzumde de kucuk kucuk bissuru var
gollum Dilannn Ben aldırdım. Kasimin üstünde ve kullanımda et beni gibi çıktı,lokal anestezi ile 5 dkda halloldu. Plastik cerrah yaptığı içinde iz kalmadı.
Ycllll Ya bende de var tırsıyorum açıkçası kanser taşıyo benler diye hatta bi akrabam aldırıp sonra öldü kanser oldu 😑
Cms1903 Dilannn canım görümceme tesadüfen instagramdan bensilme diye Bi ilaç aldık inanmadık işe yarayacağına 10 günde düştü bütün benleri. Baya da büyüktü 2 tanesi Valla cok minik iz kaldı o da bellı bıle olmuyor. Dene istersen
Dilannn Cms1903 bende gördüm canim ama pek guvenemdim yara falan yaptimi peki yani düştüğü zaman kan falan oldumu
Kahvekolik Dilannn kardeşim 2 benini aldırdı ama lazerle aldırdığı beninin izi var hala küçük ye olsa diğer benini cerrahi yöntemle aldırmış tı onda bir şey kalmadı