Hanımlar merhaba. ben yapı olarak esmer kalın saçlı ve bol tüylü bir kadinim. Ergenlikten beri jilet ağda karışık kullandım ama aylarca üst üste agdaya da gitsem hep bu şekilde bacaklarım. https://www.hizliresim.com/3q1tk0u
hiç böyle başka kadınların bacakları gibi pürüzsüz olmuyor. Rahatça etek elbise giyemiyorum. Lazer aklıma gelen tek çözüm ama Şu an hamileyim doğumdan hemen sonra lazere başlanır mi etkisi olur mu onu da bilmiyorum. Ama bu tarz bir görünümü olan var mı yapabileceğim bir şey var mı mesela hiç jilet vurmadan sadece ağda ile gitsem düzelir mi ( dün agdaya gittim ve baya uzundu bacaklarım hepsi aynı anda çıksın diye beklemistim. ama sonuç bu)

Nietzsche çok özür dilerim sileyim dedim ama silinmiyor sanırım 🤦🏻‍♀️

Sedaa sizce ne iyi gelir batıklara bana daha önce jiletle al hepsi aynı anda çıksın dediler batıklar çıkar dediler ama mesela bu ağdadan önce de jiletle almıştım.

Olalalalal önemli değil canım dursun silme belki faydaöı bir şey yazan olur . Ağdayı yapan kişinin çekmesine de bağlı biraz kırılması. Bir de arkadaşın dediği gibi batıklarda var . Onlar olmasa düzelir gibii geldi bana

Olalalalal valla canım bende de cok az batık var ama benimki sadece ayak bilek kısmında. Ben önce epilatörle aliyordum hep. Kuafordeki kız epilatörler batık yapiyor dedi, sonra hep ağda yapmaya başladim. Benim tüyler cok kalın degil öyle, cansız ince telli hep. Birde banyodayken felan kese yapıyorum bacaklarima. Batiklara iyi geliyor o, ama kesin çözüm degil. Tekrar batık oluşuyor bende. Nasıl geçer bende bilmiyorum. Peelingler iyi gelir mi acaba. Peeling yapıcam bigün bacaklarima bende 😂

Kis_masali berbat bişey değil mi ya ,ben gözümde canlandırsam vücuduma bişeyler oluyor😂 hele o delikli el fotoğrafı, internette çıkıyor ya iğrenç 😂bende olmasa seni snir etmek için atardım ama şimdi onu bulup ss almak falan ölüm gelir bana 😂😂

Olalalalal benimde aynı sizinki gibi jiletde yapsam ağdada hiç pürüzsüz olmuyor tek çözüm lazer bence😩