Olalalalal resim acılmıyor bende
Ağda sonrası bacaklarım
Rouge herkese açık atmak istemedim rahatsız olan olur diye ama. Şimdi belki gören biri bir fikir verir 🙂
- Düzenlendi
Olalalalal ya bence kökten alınmamışlar ,kırılmış tüylerin hep . Bu arada delik fobim var ,tüylerim diken diken oldu görünce 😂
Olalalalal sanki batık var gibi geldi bana.
Nietzsche çok özür dilerim sileyim dedim ama silinmiyor sanırım 🤦🏻♀️
Nietzsche peki sizce ne yapsak lazım yani neden kırılır çok kalin olduğu için çekmiyor mu ağda
Sedaa sizce ne iyi gelir batıklara bana daha önce jiletle al hepsi aynı anda çıksın dediler batıklar çıkar dediler ama mesela bu ağdadan önce de jiletle almıştım.
Nietzsche abooooo öldüm görünce 😑😑😑
Olalalalal önemli değil canım dursun silme belki faydaöı bir şey yazan olur . Ağdayı yapan kişinin çekmesine de bağlı biraz kırılması. Bir de arkadaşın dediği gibi batıklarda var . Onlar olmasa düzelir gibii geldi bana
Kis_masali sende demi var
Olalalalal valla canım bende de cok az batık var ama benimki sadece ayak bilek kısmında. Ben önce epilatörle aliyordum hep. Kuafordeki kız epilatörler batık yapiyor dedi, sonra hep ağda yapmaya başladim. Benim tüyler cok kalın degil öyle, cansız ince telli hep. Birde banyodayken felan kese yapıyorum bacaklarima. Batiklara iyi geliyor o, ama kesin çözüm degil. Tekrar batık oluşuyor bende. Nasıl geçer bende bilmiyorum. Peelingler iyi gelir mi acaba. Peeling yapıcam bigün bacaklarima bende 😂
Sedaa inşallah peeling ise yarar sizde pambık gibi olursunuz 😃
Nietzsche off evet tripofobi. Bunun yüzünden kac kere kardeşimi dövdüm 😂😂😂😂😂
- Düzenlendi
Kis_masali berbat bişey değil mi ya ,ben gözümde canlandırsam vücuduma bişeyler oluyor😂 hele o delikli el fotoğrafı, internette çıkıyor ya iğrenç 😂bende olmasa seni snir etmek için atardım ama şimdi onu bulup ss almak falan ölüm gelir bana 😂😂
Olalalalal canım kıllar hep içerde kalmış çıkamamışlar derinin dışına . Bana öyle geldi
Olalalalal inşallah 😂
Olalalalal benimde aynı sizinki gibi jiletde yapsam ağdada hiç pürüzsüz olmuyor tek çözüm lazer bence😩
Nietzsche kalp kalbe karşıymis😂😂aynısını bn de sana ypcktm😂😂😂😂😂