Olalalalal Derleranacum bizde prezervatifi ilişkinin son evresinde takılıyor genelde. ben zaten artık boşalmış olduğum için eşime hoca maçı bitir de uyuyalım gözüyle baktığım için çok da fark etmiyor 😂😂
Sedaa Derleranacum valla beni hamilelikten korusunda hepsi tercihim 😂 zaten bütün markalari denedik heralde ama tırtıklı olan favorim benimde 😂 şuan let’s uzun gece kullaniyoruz. 😁
Efeismom Olalalalal ayyy sizdede mi öyle oluyor valla bendede ben boşaldıktna sonra hemen boşalsın uyuyalım istiyorum 😂😂
Derleranacum Sedaa öyle ama ok hariç diğerleri yırtılma ihtimali varmış beyni var bizim doktor önermişti mesela Bi ok dedi birde beybi dedi 🙄
Kendinibegenmis Derleranacum hiç başıma gelmedi aksine 2.hamileliğimde hep ok kullanıyorduk buna rağmen hamile kaldım ya hatalıydı yada yırtıldı bilmiyorum 🤷🏻♀️
Sedaa Derleranacum eşim degişik bi marka almişti, o daha iliskiye girerken yırtılmıştı, adını hatırlayamadım şimdi. Ama let’s ikinci kutu bitmek üzere, hic yırtılmadi bu marka da. Ok kadar katileli degil ama iş görüyor yani 😂memnunum ben bundan da.