Sedaa Derleranacum eşim degişik bi marka almişti, o daha iliskiye girerken yırtılmıştı, adını hatırlayamadım şimdi. Ama let’s ikinci kutu bitmek üzere, hic yırtılmadi bu marka da. Ok kadar katileli degil ama iş görüyor yani 😂memnunum ben bundan da.
Laledmrrr Derleranacum biz durex kullandık bir iki kere yırtıldı ama farkettik allahdan çıkarıp taktık yenisini şuan paraşüt aldık🤣🤣o yırtılmadı yinede durex diyorum☺️🤣
strawberry Derleranacum biz bı ara kullanıyorduk ilişkinin sonuna doğru sonra durex baya pahalaninca almadık hemde eşim uyuşukluk oluyor hiç birşey anlamıyorum dedi şimdi Allah’a emanet 😅 maşallah 3 senedir eşim geri çekilme yöntemini kullanıyor olursa da kızıma bir kardeş olur 😍😍
seksirella Derleranacum bana seks olsun azmak olsun da bişey kullanmadan da olur 🤩 ben yine y**** hastası oldum bir süre duruldum ama sahalara yeniden döndüm 🤣
Efeismom Olalalalal ayyy sizdede mi öyle oluyor valla bendede ben boşaldıktna sonra hemen boşalsın uyuyalım istiyorum 😂😂
Olalalalal Efeismom kesinlikle öyle ya hani bazen yazıyorlar burda 2-3 kere boşaldım filan diye benim bir kere boşalınca her yerim uyuşuyor uykum geliyor bitse de gitsek diyorum 🥱
Sedaa CesurCivCiv ben hissetmedim ama eşim hissetti, boşalmadan önce git gel yaparken yırtıldı 😂 aha yırtıldı dedi, valla mi dedim, hemen cıkar boşalma sakın dedim 🤣 yenisini takti ama ben korkudan hic zevk almamiştim 🤣
CesurCivCiv Sedaa ay kusura bakma vallahi okudum bi an dedim ne alakaaa sonra ysxdığıma bakayım dedim 😆😆 tırtık deneyeyim madem bende bi
KaanAybars Derleranacum valla biz geri çekilme ile korunuyoz arada sağlık ocağının verdiği prezervatifi kullaniyz çok şükür kaza ya kurşun gitmedim 5 sene geri çekilme ile korundm