Selam kizlar ben normalde dun adet olmam gerekiyordu ve 1 hafta once test yaptim cikmadi iki gun sonra gene yaptim cikmayinca koydum kutuya ertesi gece bi bakim de atim cope dedim ki ikinci cizgi baya bi silik ama gozukuyor sasirdim zaten 1 haftadir bulantim var dun adet tarihimdi normalde gecmez aksina onceden gelir ve gelmedi bugun de bisey yok bundan 5 6 gun once cok sanci olmustum sanki adet olucam gibi ama olmadim bugunde bisey yok arada belim agriyor bu ay korunmayi biraktik ve obur cocuklarda asilama ile kaldim sizce hamile olabilirmiyim !!!tekrar test yapmaya korkuyom cuma gunu yapim diyom

Hazele bence bi doktora görünün yinede . Benim bildiğim kadarıyla 10 dk içinde test sana sonuç vermeli 10 dk dan sonrası geçersiz . İki gün çok uzun bi zaman dilimi

Alga evet uzun ama hani o anda bisey yok diye koydum bakmadim bi dana cuma gunu tekrar yapicam bakalim ama belirti olarak sadece bbulanti var oburler asilama ile ki kalmistim gogus uclarim falan cok aciyordu suan bisey yok sadece bulanti var

Hazele geç döllenme yoksa eğer hamileysen şimdi çıkar test yap bidaha çünkü ilkini erken yapmışsın

Suan elimde yok ancak yarin veya cuma gunu gidip alabilirim ama bacaklarim agriyor ama adet agrim yok biraz belim agriyor sadece sizce olabilirmi

Hazele olabilir sendeki belirtiler bendekilere benziyo ama ben üç aylıkken düşük yapmıştım allah kimseye yaşatmasın

Hazele cnm asilamada bikeretten hamile kaldinmi bende dusunuyorumda

Emsal gecmis olsun hele bakalim gercekten cok merak ediyorum

Deryasss

Deryasss oglumda ikinci asilamada kaldim oglum 4 yasindayké bi tane daha asilama yaptim tuttu ama dustu sonra kizimda bi tane daha yatim kizim oldu eger normal yoldan olmuyorsa asilama dene derim yani

Hazele ben iki kere normal kaldim cnm ikisininde 10 haftalikken kalbi durdu simdide biran once hamile kalmak istiyorum ondan bu ay adetim gelirse asimami yaptirsam diyorum

Deryasss eger hamile kaldiysa da dusuyorsa belki baska bi problemin vardir doktorun ona gire bisey versin dusuk olmasin diye bence bi kac ay dene ins gerek olmaz insaallah bu ay hamilesindir de asilama falan gerek olmaz

Hazele bazi kan sonuclari yaptirdi hap tedavisi verdi bebek aspirini falan bilmiyorum cnm esimlede bu aksam kavga yaptim bazen cok ustume geliyo zaten ben bebegim olmuyo diye uzuluyorum

Hazele kardesim geldi hollandadan 2 haftacik durcak burda onla gorysemiyorum rahatla sonra ailemi adaliyo yzuluyorum teminden beri dua ediyorum insallah bi mucize olsada hamile olsam bali o yonden sevinsem

Deryasss insaallah rabbim gonlune gore versin cnm dua et bol bol bence oglum icin coook sene bekledim inanki rabbim yuzunu guldursun insaallah tez zamanda guzel haberi alirsin

Hazele oda allahtan cnm bi dahaki aya insallah benim adet olmam yakindir