Emsal gecmis olsun hele bakalim gercekten cok merak ediyorum

Deryasss

Deryasss oglumda ikinci asilamada kaldim oglum 4 yasindayké bi tane daha asilama yaptim tuttu ama dustu sonra kizimda bi tane daha yatim kizim oldu eger normal yoldan olmuyorsa asilama dene derim yani

Hazele ben iki kere normal kaldim cnm ikisininde 10 haftalikken kalbi durdu simdide biran once hamile kalmak istiyorum ondan bu ay adetim gelirse asimami yaptirsam diyorum

Deryasss eger hamile kaldiysa da dusuyorsa belki baska bi problemin vardir doktorun ona gire bisey versin dusuk olmasin diye bence bi kac ay dene ins gerek olmaz insaallah bu ay hamilesindir de asilama falan gerek olmaz

Hazele bazi kan sonuclari yaptirdi hap tedavisi verdi bebek aspirini falan bilmiyorum cnm esimlede bu aksam kavga yaptim bazen cok ustume geliyo zaten ben bebegim olmuyo diye uzuluyorum

Hazele kardesim geldi hollandadan 2 haftacik durcak burda onla gorysemiyorum rahatla sonra ailemi adaliyo yzuluyorum teminden beri dua ediyorum insallah bi mucize olsada hamile olsam bali o yonden sevinsem

Deryasss insaallah rabbim gonlune gore versin cnm dua et bol bol bence oglum icin coook sene bekledim inanki rabbim yuzunu guldursun insaallah tez zamanda guzel haberi alirsin

Hazele oda allahtan cnm bi dahaki aya insallah benim adet olmam yakindir

Kızlar benim için dua edin yarın test edicem😪