Visvit iyi oluyor bence bağırsakları temizlemek
Birşey soracağım (anal temizlik)
SansursuzKadin böyle bişey gerçek olsaydı yani bağırsakları dışardan temizlemenin iyi olduğu herkes söyler doktorlar önerir taharet gibi görülürdü
bisadekahve sağlık olarak demedim canım benim temizlemeden ilişkiye girmek hoş olmaz yani
SansursuzKadin hic yapmadim yapmıyoruz da canm ama daha önce burdaki postlarda yazanlar olmustu lavman yapman lazimmiş sanirim temizlenebilmek icin
SansursuzKadin su al ver nasıl oluyor canım bilmediğimden soruyorum
SansursuzKadin böyle temizlenme şeklini ilk defa duyuyorum
Mavisim20 lavman gerekmiyor aslında benim dediğim gibi yapınca ama böyle de uzun sürüyor kısa yolunu bulmaya çalıştım ama lavman önerisi için teşekkürler aklıma gelmemişti 😅
Snykrn canım duş başlığını çıkarıyosun hortumun ucunu makatına yerleştirip içine su alıyosun, hortumu sokmuyosun tabi tam makat bölgene denk gelince bastır su içine giriyor sonra onu tuvalete boşaltıyosun 4-5 kere yapıyosun bunu
SansursuzKadin yanlış anlama merak ettiğimden soruyorum gerçekten zevk alıyormusun bu ilişki tarzından ,acı vermiyormu birde yaş ilerleyince tuvaleti tutamama sorunu yaşarsan hayatın zorlaşmazmı
Enaz evet çok zevk veriyor hemde sadece anal seksle vajinal seksten daha hızlı boşalıyorum, çok sık yapmıyoruz günah diye 4-5 ayda bi iki kere, sorun olmuyor böyle canım
SansursuzKadin 4-5 ayda bir yapınca günah değilmi? Kimi kandırıyorsun 😭😂
SansursuzKadin Önceside sonrasıda benlik diyil ya istemez kalsın😄
SansursuzKadin ha ilişkiiçşnse evet olabilir ☺️
Thinky sen yapamıyorsun diye mi bu kadar öfkelendin 🤔😂😂
SansursuzKadin Şimdi değilde ileri de ki yaşlarda sizin sagliginiz açısından sıkıntılı bir durum bu yaptığınız. Doğrusu yanlışı size kalmış zevk alabilirsiniz ama sağlığınızı da düşünmeniz gerekir.