Kızlar happykidsten geliyorum anal seks öncesi sabunla temizleyen oldu mu poposunu ben su al ver yaparak temizliyorum uğraştırıyo biraz ama sabun yakar mı
Birşey soracağım (anal temizlik)
SansursuzKadin linç loading 😂
Adrienne gelsinler beklerim😂
SansursuzKadin şimdi başlayacaklar günah haram diye kendilerine de gelince (herkesin kendi özgür kararı) olur 😏
Adrienne ne güzel dedin yaa gerçekten öyle özellikle burada oral sekse öğğ diyenler eminim yapıyoddur😂😂
SansursuzKadin su al ver nasıl oluyo ya 🤔normal taharetlenme degilmi sabunda yakmaz sevamedin kullanın bebekler içinn olanı
hazanmevsimi24 yok canım suyu içine alıyorsun fıskiyenin ucunu makatına yerleştirip onu 4-5 kere alıp tuvalete boşaltıyorsun içini temizlesin diye
SansursuzKadin anladım tşk ederim 🤗
hazanmevsimi24 rica ederim 🙏🏻🙏🏻❤️
SansursuzKadin bence bu yeterli oluyordur ,neden sabun kullanasın. Hiç uygun değil
SansursuzKadin sağlığınıza zararlarını biliyor musunuz? Bilerek yapıyorsanız özgürsünüz tabiki 🙋♀️
Nietzsche bana da öyle geliyor da arkadaşım söyledi şaşırdım kimyasal zarar verir diye dusunuyorum
propofol evet 💜
SansursuzKadin bence de zarar verir kullanma boşver
Nietzsche sağolun 💜
SansursuzKadin Su al ver ne nasıl yapıyorsunuz acaba merak etdim🤔
Panda canım duş başlığını çıkarıyosun hortumun ucunu makatına yerleştirip içine su alıyosun, hortumu sokmuyosun tabi tam makat bölgene denk gelince bastır su içine giriyor sonra onu tuvalete boşaltıyosun 4-5 kere yapıyosun bunu
SansursuzKadin Anladım canm amma bu çileyi çekiceğimi hiç sanmıyorum😄
SansursuzKadin 🤦♀️🤦♀️bir an düşündüm de bu kötülüğü kendime yapamazdım
Panda sonrasına değiyor ama uğraştırıyorhahahaja😂😂