SansursuzKadin Kızlar happykidsten geliyorum anal seks öncesi sabunla temizleyen oldu mu poposunu ben su al ver yaparak temizliyorum uğraştırıyo biraz ama sabun yakar mı
hazanmevsimi24 SansursuzKadin su al ver nasıl oluyo ya 🤔normal taharetlenme degilmi sabunda yakmaz sevamedin kullanın bebekler içinn olanı
propofol SansursuzKadin sağlığınıza zararlarını biliyor musunuz? Bilerek yapıyorsanız özgürsünüz tabiki 🙋♀️
Adrienne SansursuzKadin şimdi başlayacaklar günah haram diye kendilerine de gelince (herkesin kendi özgür kararı) olur 😏
SansursuzKadin Adrienne ne güzel dedin yaa gerçekten öyle özellikle burada oral sekse öğğ diyenler eminim yapıyoddur😂😂
SansursuzKadin hazanmevsimi24 yok canım suyu içine alıyorsun fıskiyenin ucunu makatına yerleştirip onu 4-5 kere alıp tuvalete boşaltıyorsun içini temizlesin diye
strawberry SansursuzKadin 🙄 sağlığınızı neden tehlikeye atıyorsunuz ? Yaşlanınca çok pişman olacaksınız .
SansursuzKadin Nietzsche bana da öyle geliyor da arkadaşım söyledi şaşırdım kimyasal zarar verir diye dusunuyorum
SansursuzKadin Panda canım duş başlığını çıkarıyosun hortumun ucunu makatına yerleştirip içine su alıyosun, hortumu sokmuyosun tabi tam makat bölgene denk gelince bastır su içine giriyor sonra onu tuvalete boşaltıyosun 4-5 kere yapıyosun bunu