Defnehilal Kis_masali canım merhaba bende comfort yaptım ve gölgemsi bı iz belirdi ben yine her ihtimale karşı 2 gün bekledim ve normal kaset test yaptım onda da hafif kırmızımsı gölgeli gibi 2. Çizgi belirdi kafam çok karıştı
Fgn123 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/36ASWvP.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/7srFDro.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/GDXIltU.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/nJSptiK.jpeg]
Glr_09 Fgn123 hamilesin daha çpk yenii kesesi yoktur domtor görmemiştir çok güzel bi duygu ya erkisinden çıkamadım haleen 😂
Fgn123 Nietzsche aslinda benim reglumden 30 gün gecmisti we ben 3 hafta önce doktora gittim hamile degilsin dedi ve bugün asiri gögüs hassasiyetim war adet olcakmisim gbii bu sabah test aldim we böyle cikti ama hala adet olmadim
Aysehsdmr43 ismi normalinde de çıkar bence bende 10 gün sonra yapmıştım çıkmıştı silik çizgi 3 haftalık falanmis
Fgn123 Aysehsdmr43 ewet ama doktora gttim hamile degilsn dedi idrar testide negatif ckti we isin tuhafiii 2 aydan fazladr adet olmuyorum
Fgn123 EsRaa0142 kan testi bile yapmadii hayit otu hapi werdi kullan 3 ay dedi kendiliginden olursun belki dediii ssebebini oda bilmiyor yaniii ultrasonda bakti bsey yok dyorrr