Fgn123 Nietzsche aslinda benim reglumden 30 gün gecmisti we ben 3 hafta önce doktora gittim hamile degilsin dedi ve bugün asiri gögüs hassasiyetim war adet olcakmisim gbii bu sabah test aldim we böyle cikti ama hala adet olmadim
Glr_09 Fgn123 hamilesin daha çpk yenii kesesi yoktur domtor görmemiştir çok güzel bi duygu ya erkisinden çıkamadım haleen 😂
Aysehsdmr43 ismi normalinde de çıkar bence bende 10 gün sonra yapmıştım çıkmıştı silik çizgi 3 haftalık falanmis
Fgn123 Aysehsdmr43 ewet ama doktora gttim hamile degilsn dedi idrar testide negatif ckti we isin tuhafiii 2 aydan fazladr adet olmuyorum
Fgn123 EsRaa0142 kan testi bile yapmadii hayit otu hapi werdi kullan 3 ay dedi kendiliginden olursun belki dediii ssebebini oda bilmiyor yaniii ultrasonda bakti bsey yok dyorrr
Defnehilal Kızlar reglime 3 gün var fakat bu akşam test yaptım 2. Çizgim silik ama çok değil belirgin ama silik şekilde sizce varmıdır
Trendyol Defnehilal bende dun aksam erken gebelik testi yaptm canm benmde 3 gun var ve ikinci cizgi cok koyu cikti.silik cizgide pozitf kabul ediliyor 2 gun bekle tekrar yap