ismi benim 3 gün oldu ama yinede geçmezdi ilaç kullandığım için ne oldu bende anlamadım havalardanmıdır nedir
adet
Nutella1905 havada bi değişik ama şişkinlik var ayak agrısı karın hepsi var gelsede kurtulsam
Sivasguzeli 3 aydır adet olamıyorum hamilede deilim doktir tarlusal verdi
Agustosirilsiklam benimde doktora gitmem lazim😔
ismi aynen bşr gelse de kurtulsak 😂
Sivasguzeli bnde dün gittim cnm ilaç verdi yine yok birsey
Agustosirilsiklam ilaci ictikten sonra olunuyo heralde bikere bende kullanmistim onceden hemen olmuyo insallah hamile fln degilimdirde korkuyorum valla
1 yemek kaşığı bal 1 yemek kaşığı tarçın 1 şu bardağı suya koyun karıştırıp için bi kaç saat içinde adet oluyosunuz😊
Sivas58 eminmisin bak kalkip yapcam😂
Sivas58 sicak suyami
İki kere denedim ikisindede oldum kardeşimde düzensiz adet oluyo oda oldu deneyin bence🙂
Sivasguzeli normal içme suyu
Sivas58 saol cnm kalkip yapiyorum hemen olursam sana dua edicem bol bol çok stresliyim
Sivasguzeli bn işte dun gittim rahimde kalınlaşma var dedi kan verdim 2.0 çıktı gene ama adette yok bebekte
Sivasguzeli kiraz sapı çayı limon maydonoz
Sivasguzeli adet söktürücü soğn kürü var onj yap ama midende rahatsızlık olmaması gerekiyor beyaz soğanı dörde böl kabukları soy klorsuz suda kaynat 5 dk demlemeye bırak ılıktan birz sıcak iç aç karna yada yemekten 2saat sonra sabah akşam iç ilaç kullandysan rahatsızlandysan stres yaşadıysan etkiler mevsimsel değişim hormonlarda etkisi oluyo regl gecikmesnde
ismi siz gebelik mi dğşünüyorsunuz regl olmak mı 🤷♀️ Yaşınız kaçtı acaba
Sivasguzeli canım hamile olmadığına eminsen eğer bir soğanın kabuğunu bir bardak suda kaynat beş dk sonra bunu ılık iç, hemen o gün veya ertesi günü geliyor, tecrübeyle sabit 😅