7 gün dür adet olmadım testlerde yaptım negatif erken gebelik
testi belli olmayan bir çizgi var acaba gec
dölenmede nezaman sonra belli olur acaba hastaneye de gitmedim negatif bir sonucuda görmek daha üzücüüü sürekli test yapıyorum kafayı yedim bu durumda olan varmı negatif cıkıp kan testinde hamile olanlar🥲

ismi git kan ver sende kurtul bizde😀ama kesin var belli oluyo dünki attigin resimlerde🌺

ismi 24 saat içerisinde 14 post açtınız 🤷‍♀️ bir çoğuna cevapta vermiyorsunuz + burada kimse anlayamaz siz en iyisi bir uzmana danışın daha sağlıklı olur

ismi belli olmaz o ben 10 gün geciktiğim kan verdim negatif dediler ama hamileymişim. Siz yine de hastaneye gidin bi

ismi yok öyle regli sancısı gibi değildi sadece ilişki sırasında hafif kasık ağrım oluyordu onun dışında ağrı sancı falan yoktu

ismi ayyy aynı durumdayız bnde günüm geçti test yaptım negatif cıktı Bi kaç gün beklicem kan testi vericem bende kaç gündür kafayı yicem ya

ismi benım gecıkmıstı adetım bıldıgın adet agrısı yaşadım cok agrım oldu Herhalde adetım gelmedı ondan agrı yapıyor dedim ama hamıleymısım😊 ins sizinde öyledir

Mera3939

ismi canım ben hasta oldum gibi affedersiniz pedim çok kirlenmedi ama değilimdir inşallah 🤲🏻

Mutluanne belkı yerlesme kanamasıdır benımde gelmişti cok az rabnım hayırlısını nasıp etsın ıns

Mera3939 ay bilmiorum ki yerleşme kanı cok az gelmez mi bnm cokta değil az da değil

ismi benimde 5. Gecikme gunum dun test negatif di. 6 aya girmesine 10 gun var bebeğimin. 2. Ay adetim başladı 3. Ay 2 hfta gecikmisti. Sonra sdece 1 gun gecikerek adet olmustum bu ay yok prezervatif kullaniyorum dikkat ediyorum ama duzensizligi var

Mutluanne benım az az ama 3 gun boyunca gelmişti hatta adet oldum dıye üzülmüştüm belli olmuyor işte

ismi belirtin var mı göğüste hassasiyet baş dönmesi mide bulantısı vs

• ismi bunu yanıtladı.