• Muhabbet
  • eşleriniz ile uyuma şekliniz 🤭😃

Sedaa eşimde bana böyle der yastığa kafanı koyar koymaz uyuyon diye aklıma hep düğün dernek 2 gelir😂😂

1-susunbe bende eşime uyudun mu hemen diyorum , hıı diyor 😄 dügün dernek 2 yi izlemedim kız. 😂

krizantem önce bi sarılmalı sevişmeli karışık yatarız 🤣 uyumaya yakın herkes sırtını döner😅 eşim sarılırken üzerimde ağırlık var gibi uyuyamıyorum

krizantem ben sırt ustu yatarım sonra gelır sarılır iyigeceler der öper sırtını dönüp yatar yattıgı gıbı agız sıpırdatım horlar bi süre gecer baktım ben uyuyamıyorum kızı emzircem sen kızın yatagına gecsene derım orda uyur sonra ben uykuya dalarım olmuyor kardesım öyle sarılarak uyumak bizde 😭 adam bütün bogazdaki gemileri yutmuş gıbı ötüyor sabaha kadar ama cok isterdim ilk evlendıgımız zamanlar gıbı sarılarak uyumak 😊

krizantem eşime sarılıp uyumam asla oda yüz üstü bende yüzüstü yatarım yüzlerimizde arkaya dönük görmeyiz dahada birbirimizi😂

@“Sedaa”#p198217ora da da vardı böyle bir sahnesi vardı 😂

Genelde ben koltukta falan uyuyakalırım eşim yataga götürür hiç hatırlamam nasıl yataga götürüldüğümü 😂 ama uyuya kalmadığım günler birbirimize önden sarılıp öyle uyuyoruz ikimizde direk yastığa kafamızı koyar koymaz uyuduğumuz için dağılmıyoruz o şekilde bayılıyoruz 😂😂

krizantem ay ben yüz üstü uyumaya bayılıyorum o yüzden ikimizde birbirimize arkamizi döner uyuruz 😃…

krizantem uykudan önce öpüşme koklaşma sonra sarılır kalırız 5 10dk ama ben asla rahat edemem uyuyamam sonra ayrılırım döner uyurum hiç sevmem temas varken uyumayı 😀

krizantem eşim salonda ben yatak odasında 😅 ama ondan öncesi 5 dakika sarılıp sonra tamam hadi ayrılalım ben böyle uyuyamam moduna gidiyoruz 😁

bn hamileyken eşimin gögsünde kolunda uyurdm artık sbah uyanıncaa kolu uyuşuk olurdu agrısı olurdu braz 😂😂😂 oglum olduktan snra arkasını döner bn sarılırım arkadan tam uykuya dalacsgm zmn bnde arkamı dönerm 😁😁 sbah uyanınca oglum kolumda uyumuş oluyo ve bnmde kolum uyuşuk oluyo kocamn agzında sabah sabah tek bi cümle ’Allahın Adaleti işte deyip güler 😁

Olivetti uykun bayaa ağır o zaman. mümkün değil biri dokunsa hemen uyanırım ben 😀

Nietzsche bencede onların hepsi filmlerde oluyo 😀aşırı uykum olacakta kımıldamadan uyuycam yoksa dön allah dön sabah a kadar

krizantem yatağımız bi ufaklık tarafından ele geçirildi ve sadece yanına beni yaklaştırıyor 😅 haliyle eşim salonda ben yatak odasında sürgün hayatlar 😁

krizantem eşim düz yatar ben onun omzuna başımı koyar sarılırım bacağımın birini üstüne atarım 😂😂 bu şekilde pek uyku tutmuyor beyefendiyi malum yerde bacak olunca bir de ben arkamı dönerim o arkamdan sarılır fazla yakın sarılırsa yine uyuyamıyır orası değmeyecek şekilde sarılıyor 😂😂

krizantem benim eşimde öyle , fakat kendisi sürekli arkasını döner birde zorla ona sarılmami ister sen sarıl diyorum sarılmiyor bende arkamı dönüp uyuyacağım diyorum izin vermiyor ben ona sarilacakmisim yoksa uyuyamazmis uyuyup döndüğüm zaman bile beni geri döndürür 🤷😝