eşleriniz ile uyuma şekliniz 🤭😃
krizantem önce bi sarılmalı sevişmeli karışık yatarız 🤣 uyumaya yakın herkes sırtını döner😅 eşim sarılırken üzerimde ağırlık var gibi uyuyamıyorum
krizantem ben sırt ustu yatarım sonra gelır sarılır iyigeceler der öper sırtını dönüp yatar yattıgı gıbı agız sıpırdatım horlar bi süre gecer baktım ben uyuyamıyorum kızı emzircem sen kızın yatagına gecsene derım orda uyur sonra ben uykuya dalarım olmuyor kardesım öyle sarılarak uyumak bizde 😭 adam bütün bogazdaki gemileri yutmuş gıbı ötüyor sabaha kadar ama cok isterdim ilk evlendıgımız zamanlar gıbı sarılarak uyumak 😊
@“Sedaa”#p198217ora da da vardı böyle bir sahnesi vardı 😂
Genelde ben koltukta falan uyuyakalırım eşim yataga götürür hiç hatırlamam nasıl yataga götürüldüğümü 😂 ama uyuya kalmadığım günler birbirimize önden sarılıp öyle uyuyoruz ikimizde direk yastığa kafamızı koyar koymaz uyuduğumuz için dağılmıyoruz o şekilde bayılıyoruz 😂😂
krizantem uykudan önce öpüşme koklaşma sonra sarılır kalırız 5 10dk ama ben asla rahat edemem uyuyamam sonra ayrılırım döner uyurum hiç sevmem temas varken uyumayı 😀
bn hamileyken eşimin gögsünde kolunda uyurdm artık sbah uyanıncaa kolu uyuşuk olurdu agrısı olurdu braz 😂😂😂 oglum olduktan snra arkasını döner bn sarılırım arkadan tam uykuya dalacsgm zmn bnde arkamı dönerm 😁😁 sbah uyanınca oglum kolumda uyumuş oluyo ve bnmde kolum uyuşuk oluyo kocamn agzında sabah sabah tek bi cümle ’Allahın Adaleti işte deyip güler 😁
ZRaporu neden ayrı odalar😂
papatyaaaa 😂 adalet yerini bulmuş
KirmiziOjeli aynen sarılmak güzel ama uyku uyutmuyo ki 😀
Olivetti uykun bayaa ağır o zaman. mümkün değil biri dokunsa hemen uyanırım ben 😀
_beyza35 😂birbirinizle muhattap olmuyonuz yani
Nietzsche bencede onların hepsi filmlerde oluyo 😀aşırı uykum olacakta kımıldamadan uyuycam yoksa dön allah dön sabah a kadar
krizantem benim eşimde öyle , fakat kendisi sürekli arkasını döner birde zorla ona sarılmami ister sen sarıl diyorum sarılmiyor bende arkamı dönüp uyuyacağım diyorum izin vermiyor ben ona sarilacakmisim yoksa uyuyamazmis uyuyup döndüğüm zaman bile beni geri döndürür 🤷😝