Bunu öğreneli kahrolmuştum aslında. Telefonumda bir numara silinmişti ve babamdan bakmak istedim numaraya ve telefonuna girdim. Whatsapına girdim ve ne göreyim. Babam annemi bir kadınla aldatıyor konuşmalar cinsel içerikliydi kadın hep fotograf atmış babama ve kadının evine gitmiş vs. Ve annem depresyon hastası onu üzmek istemiyorum söylesemmi söylemesemmi ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz linç etmeyin……..

Sudegul_45 eğer annenizin boşanıp da yeni bir hayat kuracak kadar gücü varsa söyleyin ama boşanacak gücü yoksa hiçbir şey demeyin çünkü hem onu bilecek hem de boşanmayıp babanızın dizinin dibinde oturdukça daha çok üzülür

Gizzemm yani annem çok genç degil aslında ama 33 yıllık evliler ailemizin düzenini bozmak istemiyorum ama bir yandanda babamın yaptıgını yanına bırakmak istemiyorum aslında

Sudegul_45 off sürekli böyle seyler duyuyorm artık ya 😞ben annemin kandırılmasına dayanamazdım ama senin annen depresyon hastasıymıs atlatır mı,üstesinden gelebilir mi sen biliyosun. yinede baska sekilde gorur duyarsa daha kötü olmaz mı ?

Arkadaşlara katılıyorum annende bu durumu kaldırabilecek gücü varsa durumu bilsin ama yoksa hiç bahsetme. Ama babana iyi bi ders ver bence. He ama anneme söylerim ayrılmasandan korkcagını sanmıyorum başka bişeyler bul.

Gizzemm çok teşekkür ederim hepinizden önce babamla konuşucam biraz sıkıstırıcam onu

Sudegul_45 instagramda buna benzer bir yazi okumustum piskologa sormuslar
          Piskolog diyor ki , ilk once babanizla konusup net bir cizgi cizmek lazimmis. Annenden once babani karsina al konus net bir sekilde , en son plan annen olsun demisti. Bence ilk babana belirt belki kizindan utanip yapmiiyacaktir yada net bir sekilde annemin haberi olursa kapi disi olcagini belirt.

Sudegul_45 annen bunu kabulenebilecek bir kadinsa annene söylemek pek iyi olmaz bu işi baban ile çözerek onu diğer kadından uzaklaştırmak en iyisi olur he annem bu olayı asla kabul etmez ve babamdan uzaklaşır diyorsan en doğrusu da bu ona bunu soylemelisin hayat boyu salak yerine konmaktansa bir kere üzülmek iyidir