• Cinsellik
  • Ya çok saçma ama kocamdan utaniyorum

Kızlar hani gecelik giyip kocamın karşısına çıkamıyorum çıksam da utanirim işve cilve yapamam da hiç çok odunum heralde bunu nasıl aşabilirim eşim bana hiç bunları yap demedi ama ben yapmak istiyorum iliskimize heyecan katmak ne bileyim. Güzel pijama takimlarim vardır açık secik onlarla bile görünce çok fena olur valla jartiyer falan sipariş verdim gelince nasıl giyicem onu dusunuyom.

Seksi kadınimdir da valla akrep Burcuyum sevgiliyken aklını basjndan alırdım evlendim çocuk falan oldu derken ben kalasa bağladım yine bakimliyim evde dekolte falan giyerim ama öyle gecelik fantazi giyim falan beceremem

Egehaninannesi bende öyleydim yavaş yavaş açılıyorum eşimde benden hiç istemedi istese belkide daha önce de olurdu ama ben kendimi yonttum galiba 🤣

Egehaninannesi odanız karanlık olsun komodinin ve şifonyerin üzerlerine minik mumlardan yerleştirin birkaç tane onlar yeterince ışığı sağlar zaten size hem biraz loş olduğu için utanmanız o kadar kalmaz

Egehaninannesi Bende öyleyim malesef ama utanmamamiz lazım çünkü onlar bizim eşimiz dün o utancımı kırdım ve onunla beraber duşa girdim 2 yıldır evliyiz ilk defa oldu ilk çok utandım ama iyi ki de öyle yaptım 😑 😄

Egehaninannesi bende öyleydim ya bu peride beni çok değiştirdi yorumları okuya okuya bi cesaret geldi giydim geceliği 😂 kadınlar bu işi biliyormuş giyince anlarsın 🤣

Egehaninannesi kullanıyonmu bılmıyorum ama alkol biraz beni rahatlatıyordu o konuda 3senedır agzıma surmuyorum ama ilk evlendıgım zamanlar bu sekılde atlatmıstım utanma durumunu ama kullanmıyorsan hiç içme daha iyi. loş ışıkta yada gıy jartıyerleri ustune elbıse etek şık bısey gıy ilk jartiyer giyişim aklıma geldi bian 🙈