delibirii Kızlar var mı hisseden? Biz Anadolu yakasındayız merkez üssüne baya yakınız. Binamızda daha 1-2 yıllık ama ona rağmen felaket hissettik. Ayaktaydım sallantıyı hissetmedim ama o ses çok korkutucuydu
Sihirlieller delibirii maltepedeyim. Ya bildigin ses geldi yerden ama baktigimda avize sallanmiyor dubyada benmi anlamadim bilmiyorum ben depremden cok korman biriyim yhatta psikolojimi bozcak derecede etkileniyorum ben findiklidayim annemler maltepe cami evleri cok eski :(
Nietzsche delibirii geçmiş olsun,Allah beterinden korusun. İstanbul olunca insan bir korkuyor ,o beklenen büyük depremmi diye. Şuan 3.9 muş ama yerin 7 km altında olduğu için fazla hissedilmiş.
Birpapatya delibirii Yer ayaklarımın altından kaydı heleki o ses haka etkisindeyim ve çok korkuyorum, Rabbim bizleri korusun amin
delibirii Sihirlieller Allah daha beterinden korusun eski evde oturunca insan ekstra korkuyor. Bizimki yeni yapı ama üst katın eşyalarının sesi öyle bi geldiki korkmamak elde değildi
delibirii Nietzsche valla şu geçen senelerde olan 5.8 den bile daha şiddetli hissettik merkez üssü farklı diye mi aceba bilmiyorum🤷🏻♀️
delibirii ZRaporu avrupa yakasında falanmısınız anadolu yakasında baya net hissedildiğini söylüyo herkes
Nietzsche delibirii merkez üssünden değilde canım kıyıya yakın yerde gevşek zeminde olduğu için çok hissettiniz