Kızlar acil akla ihtiyaç var

Bir buçuk yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım bana evlenme teklifi etti. Normalde cok kibar düşüncelidir ama teklifi güzel bir şehirde taş bir otel odasında etti benim o an çok hoşuma gitti ama sonradan düşündükçe çok basitti bir müzik bir çiçek diz çökmeden öylece etti. Biz bir ay önce yakın arkadaşına evlenme teklifi organize ettik haftalarca uğraştık bizim doğru düzgün bir fotograimiz bile yok ben çok değersiz hissettim kendimi ve sonradan güzelce konuştum o teklifin bana Özel hiçbir yanı olmadığını ve aileme arkadaşlarıma otel odasında teklif aldığımı nasıl anlatacağım dedim herkes yüzüğü görünce soruyor çünkü biraz da büyük gelince geri verdim küçült diye ve içimden gelmiyor takmak dedim çok hevesim kırıldı kimlere kimlere ne teklifler ediliyor maddi durumu da iyi bu arada şimdi yüzük onda aramız bozuk mahcup oldu ve ne yapacağını bilmiyor

Sokratesss çok ayıp etmişsin bence. Kimi ne olursa olsn etsin der,senin böyle yapman saçma geldi.. Sonuçta düşünmüş mü düşünmüş yaniii

Sokratesss eşimin bana yaptığı evlilik teklifi çok romantikdi ben onların evine gitmiştim farklı şehirlerdeydik yanına kalmaya gitmiştim sabah uyanıp ayakta televizyonda kanal geçiyordum arkamdan sarılıp yüzük kutusunu uzattı arkadan sadece ikimiz vardık tekrar olsa yine aynı şekilde olmasını isterdim o kadar özeldi ki o an benim için anlatamam 😌

Sokratesss canım kusura bakmada insan seviyorsa yüzük olmasa bile kabul eder afedersin ama sen gösteriş peşindesin herhalde veya özentilik falan yapıyorsun yani sevgilinin kalbini sırf bunun için kırmaya deydimi. Bence özür dile sevgilin içinden böyle gelmiş o da onu yapmış.

Seleniko özensizdi canım benim arkadaşının kız arkadaşına teklif hazırlarken aa onu böyle mi sever şöyle mi sever diye yorum yapan kişi bana dümdüz edince canım sıkıldı hakkım değil mi diye düşünüyorum sürekli bende çok üzgünüm

Sokratesss bence canını sıkma mutlu olmaya bak sonuçta bir Yuva kuracaksınız herşey bir evlilik teklifinden ibaret değil. Yuva kurunca anlicaksın ne demek istediğimi daha yolun başındayken bunu yapmamalısın. Tabi bu benim şahsi fikrim yinede sen bilirsin.

Sokratesss sonuna kadar haklısın bence böyle şeyler her zaman olmuyor olunca da insan tam istediğim gibi olsun istiyor. Ben almadım ama keşke alsaydım diyorum onun burukluğu oluyor illa ki. Başkası için ince ayrıntıya kadar düşünüp sana öylece yapması kötü olmuş. Bence haklısın

Sokratesss Ayıp etmişsin çocuğun yerinde olsam mahcup olmam mahcup ederim yani kusura bakma düşünmüş teklif etmiş müzik çiçek tek taş daha ne istiyorsun yüzüğü falan vermen çok yanlış üzüldüm çocuğun durumuna hevesi kursağında kalmış resmen.

Sokratesss aay ben sevgiline cok üzüldüm . Kendimi degersiz hissettim diyosun ya ,sen böyle seylerle kendini degerli hiisediyosan işin yaş! asıl bunlara tutundugun için kendini degersizlestiren sensin, degerli insanlar karsındakine önem verir halini tavrını goz onunde bulundurur soyut seyleri önemser. Asıl Sen sevgilinin yaptıgını değersizlestirmissin .düşünüyorum da biri bana böyle bisey dese ,baska insanları kıyaslamasıyla begenmese yaptıgımı ,arkama bile bakmam giderim .birde tekrar yapıcak! ah ahh hersey maddiyat, milletin gözünü boyamak mı ?sen mutlu ol da mutlulugunu goster insanlara yüzügünü degil .kusura bakma da senin bu düşünceyle mutlu olman ,dogru insanı bulman zor .allah herkesin gonlüne gore versin

Rouge mutluluktan girmişsin,söylemeden edemeyeceğim. İsmiyle ,düşünceleri çok ters. Sokratesin mutluluk ahlakını bir açıp okusa feyz alsa biter iş

Nietzsche 💯💯dikkatine hayranım..mutluluk kendimize baglı diyor.ona göre mutluluk dısardan gelen ödülle övgüyle elde edilmez kullanıcı adıyla düşüncesi gerçekten ters. Ben nişanlımla aynı sınıftaydım bana defterin telinden yüzük yapmıstı hala saklıyorum ne kadar sevinmiştim sonra iş sahibi oldu tekrar aldı teklif etti o yüzükle ne degişti hicbisey ..

Sokratesss düşünmüş etmiş ama otel odası cidden saçma olmuş dedıgın gıbı nerde evlilik telifi etti dıye sorduklarında restorantta demen daha mantıklı bi arkadasın basına geldi çok kötü bir durum adam yatagı suslemişler guller mumlar ortam hostu ama gel gelelim oda yani insanın aklına baska seyler geliyor erkekler bu konuda bıraz farklı dusunuyor ama seninde trip atman sacma canım sadece konuş kimseye bassetmeyelim odada evlenme teklifi etiğini de restorant dıyıp gecıstırırsınız dusunememiştir boşver benimki yine köftecide yuzuk cıkartıp vermişti 😂hiç bi hazırlık yapmadan komikti 7sene bunumu dusundu demeden edemiyor insan ama sevki kırılmasın dıye ses etmemiştim insan özeniyor milleti gördükçe ama boşver mutlu olmaya bakın siz 😊 tebrik ederim

Sokratesss ben şahsen toplum içersinde yapilan tekliflere karşiyim. Şöle söliyim ben o teklifi kabul etmek istemeyebilirim insanın üzerinde toplum baskısı oluyor ecet demek mecburiyetinde kalabilirsin veya o reddedilme korkusu yaşayabilir. Düşünsene okadar organşzasyon yapiyorsun bisürü insan topluyosun karşi taraf reddetti nekadar onur kırıcı bi durum. Başbaşa olunduğu taktirde kişiler birbirine cok daha acık yürekle gelebiliyor. Diğer türlüsüde gösteriş zaten. Beni eşim şehrin heryerini gören bir manzaraya cıkarıp güzel bi konuşmayla teklif etmişti ve bu an benim içğn gercekten özeldi hala öle

Sokratesss ben sevgilinin yerinde olsam evlilik teklifinden bile mutsuzluk bulan birinin bir ömür tribini mutsuzluğunu çekerim diye düşünürüm ve büyük ihtimal vazgeçerim. Bi de ben özel bişey hissetmedim demişsin. Sen ve o varken bence en özel şey olmalıydı.(ben de çook sade bir teklif aldım sadece bi tane çektiğim selfie var fotoğraf olarak) ama dünyanın en mutlu insanıydım

Bence evlilik teklifi abartılıcak bişey değil bu seni sevmediği anlama gelmez kendini daha ozel hissediyorsan yüzüğü at ben önce nişanlanmıs sonra evlilik teklifi almiştım