seniseviyorum yasadıklarını yazmıssın şimdi okudum o kadar üzüldüm ki anlatamam keske sana sımsıkı sarılabilsem😞kendini bu kadar suclama herkesin hatası var ama asıl en büyük yanlıs hayatındaki insanlarda. eşin olcak o adam insan degil ,ailen desek tamam silmemen lazımdı ama sen onların canısın kendi basının caresine bak nasıl diyebiliyolar ,o kadar sey cekmişsin daha neyin cezası veriyolar .umarım kendilerince ceza vermek adına yapıyolardır ve sana dayanamaz arkanda olurlar.bak canım asla tecrubem yok yapamam deme ,benim annem de şiddet gordu cok sey yasadı en sonunda terk edildik annemin okuma yazması yoktu üç çocukla kaldı. gitti okuma yazma ogrendi hatta gazetelere cıktı sonra calıstı bizi bugüne getirdi, kimsenin desteği olmadan .bir kadın isterse herseyi yapar sakın tersini düsünme.nasıl ki istedigimizde herkesi karsımıza alıp sevdigimize gidiyoruz ,aynı sekilde herkesi karsına al ama bu sefer kendi ayakların üstünde dur.yürekten diliyorum hersey gonlunce olsun sana zararı olanlar hakettigini yasasın allah cocugunu sana bagıslasın saglıklı mutlu huzurlu günler onunuzde olsun .. ♥️♥️