1 senedir hayatımda biri var, daha önce de sordum bikaç soru ama bu son sorum bu konuda. Bu adam 30 yaşında, kendi iş yerini açtı esnaf. Bizim ilişkimiz çok sağlam temelli başlamadı biraz tutku ve arzu ile başladı ama 1 sene olacak. İniş çıkış oldu tabi kopmalar tekrar Bi araya gelmeler oldu. Kafası net değil. İş yerini açtığından beri zaten işine aşık Bi adam, fakat güven sorunum da var. O her ne kadar bana güvenmeyi öğrenmelisin dese de bazı hatalarını affettim seviyorum ve ileriyi düşünüyorum. Kendisi ilgisiz, beni kaybetmek de istemiyor. Ben susuyorum o arıyor soruyor, ama işten dolayı son zamanlarda çok bıkkın tek başına takılıyor evde vs telefonla iletişimimiz zaten az. Konuştuk bugün mesela hergün aynı şeyler dedi konuşuruz yine desem ne olacak dedi hep aynı konuşacak bir şey de yok dedi. Haklı evet hep aynı şeyleri konuşuyoruz her şeyimizi biliyoruz ama bu tabi beni üzdü. Onun az da olsa yokluğumu hissetmesini istiyorum ben. Kaybetme korkusu yok, beni değil hiç kimseyi yok. Kendine güveni fazla. Tabi evlilik olarak sinyal de yok hayatındayım ama sanki yokum bazen.. Ben ne yapmalıyım bilmiyorum beni gerçekten istediğini anlamak için. Fırsat bulduğum da yüz yüze konuşucam zaten ama o ana kadar nasıl davranmam gerek.. Kendime kısa zaman sonra yeni uğraşlar bulucam spora gitmek gibi. Başka meşgale ler zaten çalışıyorum gün içinde. Akşam müsaitim işte eve gidince arar hepsi bu. Fırsat bulunca da arada görüşürüz. Tek derdim net olmasını istiyorum ilgisini görmek, iş stresini yapmaması yapsa da beni sahiplenmesi. Kaybetmekten korkması. Ayrıl demeyin denedim gittim, kendisi geldi ve devam ettik çünkü seviyorum şuan..