Efeismom Agustosirilsiklam çikolata sos dök ben Bi kere fantezi olsun diye yapmıştım daha da Şevke geliyor in yaptıkça yapasın geliyor kız adamı ozman oral bile boşaltırsın valla
Kis_masali Yenibirisii erkeklerin en sevdiği şey ve ilişkiyi tetikleyen bişey. Nasıl yapmazsınız ben de ona hayret ediyorum😂muhakkak her ilişkimşzde olur.
130130 Kis_masali bencede alevlendiriyor ilişkiyi😉 eşim bana her seferinde yapmaz ama ben yaparım, yapamam diyenleride ben anlamıyorum kocam sonuçta cinsel yönden boynu bükük kalmasın 😃
130130 kelebek1 hımm tabi yapmak zorunda değilsin ama o an düşünmeyerek ve eşinde temiz bir şekilde olursa deneyebilirsen dene
Thinky kelebek1 ya oral sexin en can alıcı kısmı yanlış anlamayın merakımdan soruyorum ikinizde oral yapmıyorsanız ne yapıyorsunuz ilişkiyi uçurmak için 🤭 bizede fikir olur
Agustosirilsiklam Laledmrrr enfesssssti 😍 ilk defa oral yaptım eşime bayıldım masaj yağı sağ olsun tadı kokusu👌👌
Thinky Agustosirilsiklam nişandan beri yaparım hiç iğrenmek aklıma gelmedi 😂 sizin adınıza da sevindim bir yolunu bulup yapmışsınız tebrikler 🎊
Laledmrrr Agustosirilsiklam gerçekten mi peki o yağ eşinidze fazla zevk aldırıyomu yoksa sadece size koku gelmiyo diyemi efsaneydi