• Muhabbet
  • Bebeğinizi bırakıp tatile çıkarmıydınız

OxyGenn oğlum 16 aylık 19 hflkta hamileyim bende zor bi gebelik döneminden geçiyorum yasaklarda kalktı 2 temmuzda 5 gğnlük bi tatil rezerve ettik gidicez eşimle anneme bırakıcam zaten gözüm kapalı emanet edebileceğim tek yer annem o yüzden rahatlıkla çıkıcam sizde eminseniz bakılabilrceğinden tabiki bırakabilirsiniz

OxyGenn 13-14 aylıkken anneme bırakıp3 günlüğüne eşimle gitmiştik ama inan insan hiç rahat edemiyor sürekli aramak görüntülü görmek istiyorsun kısaca içine sinmiyor bir daha yaparmıyım asla ben nereye o oraya ne kadar iyi bakılırsa bakılsın annenin asla içi rahat etmez

OxyGenn ben asla gitmezdim aile olmak başka bir şey eşimle bebeğimiz olduktan sonra daha da pekişti ilişkimiz bebek hci bir seyimize engel değil ortak nokta bulduk ve her şey eskisi gibi devam ediyor. Bebeğin annesi ile tek bağı beslenme değil. Siz öyle bakıyorsanız ve nasıl olsa ememiyor diyorsanız gerçekten zor süreçlerden geçmişsiniz ama bunun çözüm yolunun bebeği bırakıp tatile gitmek oldugunu sanmıyorum.

OxyGenn istersem ruh hastası olayım bebeğimi bırakmam kafa dinleme bile olsa ben geçen mecburi bebeğimi eve bıraktım gorumcem var 22 yaşında gözünden sakınır bebeğimi bıraktım 2 saatliğine sonra eve geldim kokusu burunumdaydi vallahi eve geldim kızım 8 aylık öyle bi sarıldı boynuma neden beni bıraktın gibi

OxyGenn o yatağında uyurken ben telefonda fotoğraflarına bakıyorum. Kesinlikle abartmıyorum, özlediğimde gidip sarılamayacağım mesafe bana işlence gibi gelir. Ki istesem bile eşim kabul etmez ikimizde bırakmayız çocukla tatil çok daha güzel oluyor 1 haftalık tatilimiz dün bitti. Ve gerçekten mükemmeldi hatta en çok bebeğime iyi geldi değişiklik oldu. Lütfen sizde yanınızda götürün, inanın daha zevkli olacak. Öyle düşündüğünüz gibi, uyumaz hep ağlar falan olmuyor. Bebeğim baya hareketli bir bebekti çok korkmuştum hiç zevkli olmaz diye ama şimdiye kadarki en güzel tatilim oldu. Henüz 8 aylık 🌸

OxyGenn seni cok iyi anlıyorum bırak gıt kafanı dagıt bıraz uyu uyuyabıldıgın kadar sag sutlerinide guvenıyorsan bırakcagın kişiye aklın cocugunda kalmıcaksa gıt ınan aramaz seni vicdan yapma bırakabılıyorsan ama beni soracak olursan ben cocuga bısey olur dıye gıdemezdım iki yasına gırdı hiç onu bırakıpta bi yere gıdemedim pimpirikliğimden en uzun sure 3 saat anneme bırakıp sinemaya gıtmıştım 😊 ama yapanlara imreniyorum benimki piskolojik bişey ödüm patlıyor bişey olursa dıye yapabılıyorsan yap kız benim yerimede 😘 bir annenin en cok ihtiyacı olan şey nefes almak cok uzunda kalma yıne sen bide bunu memeden kescegın zamana denk getır doktorun bana önerisiydi bu ama ben hala kesemedim

Ceren1234 7 aylık bir bebek mi annesini aramaz 🥺 farklı odaya geçince bile arkandan bağıra bağıra ağlıyor kaybolup gittin diye. Arar, kokusunu, nefesini, ses tonunu bile. Evet tabikide annelerinde kendilerine zaman ayırmaları şart, çok şart, ama biraz daha büyümesi gerekiyor bana göre. Kendim büyüse bile onunla tatil yapmayı tercih ederim çünkü eşimden başka kimseye güvenmem ama minimum yaşın 2 veya 3 yaş olması gerekir. Hem meme/ mama yı bırakmış hemde bezi bırakmış olması için. Çünkü ben bezini bile eşimden başka kimseye açtırmıyorum sadece duygusal bağ olarak değil yani diğer konular içinde kimse anne gibi olamıyor maalesef 🌸

OxyGenn ben bırakmazdım ✋🏻ilk bebeğimde lohusa depresyonlarını dibine kadar yaşadım eşimle sıkıntılarımız oldu vs vs bir sürü sıkıntım oldu psikolojim bozuldu ama9 aylıkken kızımı bırakıp 1-2 saatlik hastaneye gitmemle bile acayip kötü hissettim bir parçam yanımda yok aşırı huzursuz oldum gelir gelmez uzun bi süre sarıldık bence pişman olursunuz tatilde rahat edemezsiniz her tatilimizi 40 günlükten itibaren çocuklarımla beraber yapıyoruz kafamız rahat içimiz huzurlu eşim de ben de onlarsız çarşıya gitsek sıkıntı basıyor..

OxyGenn Ben birakamazdim eşimde izin vermezdi zaten. Şu pandemi döneminde çarşıya çıkarken bırakıyordum 3 5 saatte özlüyor insan al bebeğini de öyle git ne senin aklın kalsın ne de bebeğin annesinden ayrı olsun.

OxyGenn daha küçük bana ihtiyacı var bırakamam gibi vicdan yapıyorsunuz belkide ama inanın büyüdükçe aklı erdikçe daha çok ihtiyacı oluyor ve tuvalete gitmek için bile zamanın kısıtlı oluyor 😂 tam duşa giriyorum eşim işten gelince bi rahatlayım diyorum içeriden bir ses anneeeeeğğğğğ bende bıcı bıcı istiyorum 😂 zamanla sçarken bile yanlız kalamıyorsunuz… O hiç farkına bile varmaz 3 gün git misler gibi yap tatilini madem seni emmiyor da mama da içiyor gel keyfim gel

OxyGenn eğer güvenebileceksem gözüm arkada kalmayacaksa bırakırım. Bizlerinde psikolojisi önemli ruhumuza neyin iyi geleceğini biz biliriz kimse kimsenin anneliğinide böyle bir şeyden sorgulayamaz zaten 👎🏻

OxyGenn canım seni en iyi anlayanlardan olabilirim çünkü bende çok zor zamanlardan geçtim bebeğim şu an 6 aylık dün annemlerdeydşk ben emzirdim altını değiştirdim annem ilgilendi ben bi kucağıma aldım benimle oynaşıypr böyleyken bile özlüyor ben yokken beni istiyor o yğzdenben bırakmama taraftarıyım

OxyGenn bende böyle bir düşünce içindeydim anneme bir kaç günlüğüne bırakmaz kocamla kafa dinlesem falan diye ama aklıma şu geldi ileriki yaşlarda anne beni neden bıraktın derse ne derim diye onun için erteledik 1 yaşından sonra gidecez bizde vicdanım el vermedi benim

OxyGenn benim kizim 14 aylık. Doktora yapıyorum ve yeterlilik sınavım var. Zor ve önemli. Geçersem kizimi anneme 1 gece bırakıp gideceğim. Cunku ihtiyacım var. Benim mutlu olmam kizimi mutlu etmek için çok önemli bence. 1 geceden 2 geceden guvenli bağlanma zedelenmez benim fikrim bu tamamen. İhtiyacınız varsa ve gözünüz arkada kalmayacaksa gidin. Ben gideceğim

OxyGenn ben bırakamıyorum içime sinmiyor annem bile olsa hemen ulaşabileceğim mesafede olmam gerekiyor ama bırakabilenlere çok özeniyorum insanın çocuksuzda bazen eşiyle başbaşa kalıp zaman geçirmeye ihtiyacı oluyor

OxyGenn ben bırakamazdım aklım sürekli onda kalırdı tatilin tadını da alamazdım tatil gezmek biz kadar onlarında hakkı çünkü heleki bu pandemi de zaten sürekli evdeler onlara iyi gelir tatil

OxyGenn olsun küçük olduğu için hiç bırakamazdım daha çok aklım kalırdı ama tercih meselesi tabiki