• Muhabbet
  • Bebeğinizi bırakıp tatile çıkarmıydınız

Eger çocugunun yemeye ilgili bi problemi yoksa ve ben yokken çok zorlanmıcaksa evet giderdim. Yani çocugun durumuyla alakalı

OxyGenn aynı durumdayiz sanırım benimde öyle birşeye o kadar çok ihtiyacım var ki ama annem bile olsa onun bana daha fazla ihtiyacı var benimde bebeğim 7 aylık ne kadar annen bile olsa o kendi annesini arar bırakamazdim ben kendimden herşeyden önce ilk o gelir benim için

OxyGenn ben kaynanama çok güveniyorum ve 7. Ayından eri kızımı rahatça emanet edebiliyorum. Eğer sensiz durabilcekse,yemesinde içmesinde sıkıntı yoksa,uyku düzenini bozmıcaksa ennnn önemlisi de ‘güveniyosan’ vermelisn..

OxyGenn Tam denk geldi şimdi kaynanam çok iyi baktığı için ben görümcemle her yaz bir yere gideriz,bu yazda düşünüyoruz.Eğer bakımı konusunda tereddüt etmiyorsanız yani güveniyorsanız gidin bu sizi kötü bir anne yapmaz.

OxyGenn

OxyGenn ama kısa süreli bi durum sonuçta 1 hafta tatil demiyosunki emiyo mu benim kızım çok memeye düşkündü o yüzden bırakamıyodum ama meme olayı bitince bıraktım bende. Benim bi arkadaşım işe başlamak zorunda kaldı kendi şehrin bi tarafında iş bi tarafında annesi bi tarafta annesinden başka bırakcak kmsesidr yok ve bazen gidemediği durumlar oluyormuş ama kızı çok zorlanmıyormuş emmiyor bebeği

OxyGenn ben seni anlıyorum hepimizin dinlenmeye ihtiyacı olduğu dönemler olur .ben anne degilim ama bırakmazdım cünkü bebekler kendi evleri dısında herzaman huysuzlasırlar, evlerini özlerler ,hissederler .kardesim öyleydi mesela ne kadar anneanneme de gitsek annem de olsa huzursuz oluyor ,bunu goz onunde bulundurursak bir bebek için 3 gün bana gore uzun bir süre. kendi psikolojin için gitmek istiyosun ama geldiginde o cocuk huzursuz oldugu için seni de kendini de daha cok yorabilir üzebilir

OxyGenn ayyy ben birakamazdim güven acısından değilde çok ozlerdim kızım 18 aylık gündüz 2 3 saat uykusunda bile çok özlüyorum 😍

OxyGenn ben asla bırakmam ,isterse mükemmel bakılsın. Bensiz 3 gün ona travma olur. Aranızdaki bağlılığın en güçlü olduğu zamanlar. Mutfağa bile gitsem arkamdan bakıp ağlıyor yok oldum sanıyor .

OxyGenn ben bırakırdım sanırım. Kendimi resetlemek isterdim 2 günlüğüne . Özellikle bu reset ikimize de cok iyi gelecekse hiç düşünmeden cok güvendiğim birisine bırakabilirdim. Çok fazla romantikliğin lüzumu yok biz annelerinde özel konfor alanları olmalı . İmkanlarımıza ve hayat görüşlerimize göre değişir tabi bu alanlar . Şimdi böyle konuşuyorum ama ben son dakika tatili yakıp bebeğime koşadabilirim yani cok kararlı biri olduğum söylenemez 😂

deleted77, başlığı Bebeğinizi bırakıp tatile çıkarmıydınız olarak değiştirdi.

OxyGenn yani siz biraz bırakmak istiyor gibisiniz anlıyorum kafa dinlemeye ihtiyacınız var ama ben kendi adıma konuşayım asla bırakamazdım.benim kızım üç aylık on dakika markete bile gidemiyorum anneme güvenmediğimden değil kızım on dakika bile olsa beni arar diye düşünüyorum Emmesi akıllı durması önemli değil size en bağlı olduğu en ihtiyaç zamanlar bunlar. Bebeğinizi de yanınızda neden götürmüyorsunuz

OxyGenn büyük oğlum 2 yaşındayken Ankara’ya 1 günlüğüne gitmiştim. Dönüş yolum çok stresliydi. Otobüs 2 kez kaza atlattı. Çocuğuma ulaşamayacağım diye aklım gitti. O son oldu zaten. Nereye gitsem yanımdalar..

OxyGenn bebeğe bakması için annenizi veya güvendiğiniz birisini yanınızda görürseniz iyi olur diye düşünüyorum

OxyGenn o aylarda bırakmadım ama 2. Doğumu yapınca çok zor süreçlerden geçtim ve 2 çocuğa adapte olamadım kızım 2 buçuk yaşındaydı 1 haftalığına kaynanamda kaldı 3 saatlik mesafede başka şehirde . Daha sonra 3 yaşında gitti pandemiden dolayı çok bunaldı bir yere gidemiyordu 1 buçuk ay kaldı . Şuan 4 yaşında kaynanamın yanındayız bayrama kadar bayramda donucez 1 ay sonra geri gondericem köye gidiyorlar üzüm toplayip pekmez yapıyorlar karpuz topluyorlar salça yapiyorlsr çok hoşuma gidiyor yine en fazla 1 ay kadar kalır. Anneme 1 günlüğüne bile emanet etmem asla güvenmiyorum ama kaynanama gözüm kapalı güveniyorum

OxyGenn tabikide hepimizin düşünceleri farklıdır 🤷‍♀️ Fakat kesinlikle bırakmazdım 🙅🏼‍♀️ bırakmadımda ben nereye onlar oraya bakıcımız ve annem olduğu halde ben olmadığım zamanlarda aşırı huysuzlanıyorlar anne sesi bile onlar için çok önemli annelik sadece beslemek değil. Üstelik 4 bebeğimiz var 1+3üz olmalarına rağmen tüm tatillerimizde birlikteyiz ve sıkça seyahat eden bir aileyiz. Bebeklerin annelerini bir gün bile görmemeleri travma, güven kaybı sebebi olabiliyor. Bebekler için alıştığı konforda bir uyku beslenme rutini oluşturup çokta keyifli tatil ve eşle özel dakikalar geçirebilmek mümkün.

OxyGenn bırakmamalısınız. Çocuğunuzda sizin bir parçanız sonuçta. Onunla hayata adapte olmayı öğrenmelisiniz. Ayrıca keyfi bir şey için neden onu kendinizden mahrum bırakıyorsunuz? Benim bebeğim 5 aylık olmasına rağmen ben kıbrısa tatile gittim bebeğimle. Hiçte zorlanmadım. Ayrıca daha çok küçük neden ona bunu yaşatıyorsunuz?