Merhaba hanımlar suan 7 haftalık gebeyım ıkı gun önce kanamam oldu hastaneye gıttık yüksek derecede düşük tehlikem varmış doktor yat dınlen dedı progestan dıye bır ılac var onu verdı. Bir önceki bebeğimide bu şekılde kaybetmıstım kanamam olmustu kalp atısları vardı ama ıkı hafta sonra kalp atısları durdu ve ben bunu 5 hafta sonra farkettım ilaç ile hastanede düşük yapmıstım. Tekrar aynı seylerı yasamaktan cok korkuyorum benımle aynı seylerı yasayan var mı bu donemde neye dıkkat etmelıyım bı tavsıyenız var mı merak edıyorum endişelerimi size anlatamam lütfen cevap verıp destek olursanız cok sevınırım🙏😔

Meryemtura canım benimde ilk 2 ay kahverengi akıntım geldi doktora gittim dinlen dedi bide fitil verdi akıntın bitene kadar kullan dedi kullandım şükür geçti ama 2 ay boyunca dinlendim sadece bi yemek bi bulaşık için ayağa kalkıyordum onun haricinde hep dinleniyordum sende bol bol dinlen kötü düşünme hiç bi zaman. Rabbim inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder ❤️

Meryemtura korkma stres yapma yat dınlen kabız olma ve kalp atışları duyulduysa kesenın yerı belli olduysa iğne sor doktoruna o daha etkılı oluyor ama keseyı kalp atısını duymadan vermiyorlar dıye bılıyorum bos gebelik dıs gebelik bu tarz bısey vardır dıye

Meryemtura bende 6 bağlık ilen yaşamıştım aynısını çok şükür doğdu bol dua ve hiç kalkmadan yataktan çıkmadan yattım yemekleri bile yatakta yedim progestorom kullandım 3 ay sonra azalıyor bı ihtimal inş kolay geçirirsnz allah yardımcın olsun

Meryemtura Progesstanı düzenli kullan ve fazla ayağa kalkma ilacı vajinal kullan ve ileri itebildiğin kadar it benimde kananam oldu Progestan kullanıyorm bakalım artık ne olacak hayırlısı ama stres yapma sanki doktor sana öyle dememiş gibi

Hello bende öyle yapıyorum suan annem var Yanımda tuvalet harıcı kalkmıyorum inşallah gecer hayırlısı dua edin nolur 😥

Ceren1234 stres ister istemez oluyor ama aklıma getırmemeye çalışıyorum dua istiyorum sizlerden😥

Ceren1234 kalp atışları gorundu kesesıde var yarın kontrole gıdıcem iğneyi sorucam progestan verdı ama alttan üstten belırtmedı ben normal hap şeklinde yutuyorum ama yarın ınsallah iğneyle birlikte sorucam bunlarıda

Balponcik bana vajinal falan belırtmedı ben hap olarak kullanıyorum ama yarın sorucam bunuda hatırlattıgınız ıcın tesekkurler dua edersenız cok sevınırım🥰😢

Bu arada ben cinsel hayatıma ara verdim arkadaşlar doktor bana bısey demedı ama ben yapmıyorum sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba tetikler mi diye korkuyorum

Meryemtura yumuşak hap değil mi oysa ister içersin istersen vajinal kullanırsın kimisinde içtiğinde yan etki yaptığı için vajinal olarak kullanmayı tercih ediyor ama sor doktoruna rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama bunu unutma stres yapmamalısn stres çok etkiler sen sadece sağlıkla kucağına alacağını düşün

Balponcik progestan adı ilk düşüğümde fitil olarak kullanıyordum sımdı belırtmedıfı ıcın agızdan alıyorum yarın soracağım. Çok teşekkürler amin allah razı olsun 🤲🏻🥰😥

Elman

Meryemtura
                  Gebeliğimin 8.haftasında aşırı derecede bir kanamayla hastaneye kaldırıldım 1 hafta ayaklarımı kaldırıp yatırıldım her gün popodan iğne oldum adı sanırım prolotondu ve hap içtim magnezyum ve vitamin hapına başladım . Sonrasında eve taburcu oldum asla yemek ütü temizlik yapmadım zil çaldı kapı dahi açmadım duş almadım koktum belki ama özgürce evimde dinlendim kılını dahi kıpırdatma sakın kabız olma popodan fitil kullan doktoruna danışarak … ben 4. Aya kadar iğne kullanmıştım daha sonra bıraktık ve 4.aydan sonra da kendimi zorlamadan artık ufak tefek işlerime baktım asla eğilip poşet dahi kaldırmadım önce tedbir sonra tevekkül hayırlısıyla sağlıkla kucaklarsın inşallah ama bir tavsiye daha vereyim sakın kendini koruma işini yap düşecek olan çocuk zaten düşer diyen cahil aile büyüklerini dinleme bana öyle söylüyorlardı hep yatıyorum diye

Yelda sonrasında sağlıkla kucakladım bebeğimi Allah hayırlı sağlıklı analı babalı uzun ömürler versin bebeklerimize 🤲🏻