Ceren1234 kalp atışları gorundu kesesıde var yarın kontrole gıdıcem iğneyi sorucam progestan verdı ama alttan üstten belırtmedı ben normal hap şeklinde yutuyorum ama yarın ınsallah iğneyle birlikte sorucam bunlarıda
Düşük tehlikesiiiii❗️❗️❗️❗️
Balponcik bana vajinal falan belırtmedı ben hap olarak kullanıyorum ama yarın sorucam bunuda hatırlattıgınız ıcın tesekkurler dua edersenız cok sevınırım🥰😢
Bu arada ben cinsel hayatıma ara verdim arkadaşlar doktor bana bısey demedı ama ben yapmıyorum sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba tetikler mi diye korkuyorum
Hıcbısey yapma tamamen yat yemegi dısardan hazır söyle temizlik asla asla yapma
Meryemtura yumuşak hap değil mi oysa ister içersin istersen vajinal kullanırsın kimisinde içtiğinde yan etki yaptığı için vajinal olarak kullanmayı tercih ediyor ama sor doktoruna rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama bunu unutma stres yapmamalısn stres çok etkiler sen sadece sağlıkla kucağına alacağını düşün
SansursuzKadin teşekkürler stres yapmamaya düşünmemeye calısıyorum
Balponcik progestan adı ilk düşüğümde fitil olarak kullanıyordum sımdı belırtmedıfı ıcın agızdan alıyorum yarın soracağım. Çok teşekkürler amin allah razı olsun 🤲🏻🥰😥
Meryemtura sendende canım güzel haberlerle gel inşallah😊
Meryemtura hayırlı doğumlar inş
Meryemtura
Gebeliğimin 8.haftasında aşırı derecede bir kanamayla hastaneye kaldırıldım 1 hafta ayaklarımı kaldırıp yatırıldım her gün popodan iğne oldum adı sanırım prolotondu ve hap içtim magnezyum ve vitamin hapına başladım . Sonrasında eve taburcu oldum asla yemek ütü temizlik yapmadım zil çaldı kapı dahi açmadım duş almadım koktum belki ama özgürce evimde dinlendim kılını dahi kıpırdatma sakın kabız olma popodan fitil kullan doktoruna danışarak … ben 4. Aya kadar iğne kullanmıştım daha sonra bıraktık ve 4.aydan sonra da kendimi zorlamadan artık ufak tefek işlerime baktım asla eğilip poşet dahi kaldırmadım önce tedbir sonra tevekkül hayırlısıyla sağlıkla kucaklarsın inşallah ama bir tavsiye daha vereyim sakın kendini koruma işini yap düşecek olan çocuk zaten düşer diyen cahil aile büyüklerini dinleme bana öyle söylüyorlardı hep yatıyorum diye
Meryemtura sakın girme canım ilişkiye bu arada doktora gıttınmı tekrar
Meryemtura ben ayni durumu yasiyorum suan 3 haftadir karnimda ölmuş bekliyorum yarin hastanede ilaçla düşük yapicam sormak istedim neler oldu yani nasil gercekleşti düşük ilaci aldiktan kaç saat sonra düştü bide agri oldumu