Lagosiyawo Ya dün bi arkadaş post açmıştı bebeğinizi bırakıp tatile gidermisiniz diye herkes çok kötü şeyler yapmış bi an annemiliğimi sorgulayıp üzüldüm oğlum 16 aylık 19 hflıkta hamileyim çok zor ve riskli bi gebeliğim var piskolojik olarak çöktüm eşimle oğlumu anneme bırakıp 2 temmuzda 5 günlük bi tatil ayarladık oğlum biraz kilolu oralarda indirip kaldırmak daha çok riske edicek gebeliğimi bu tatile ve rahatlamaya çok ihtiyacım var karnımdaki yavrumda stres altında kalsın istemiyorum hamile olmasam zaten götürürdüm oğlum olmadan markete bile gitmem geçen yıl 3 aylıkken onunlada tatile çıkmıştım o bana asla yük değil olamaz .. acaba iptal etsemmi diye düşündüm sizce ne yapmalıyım dünkü yorumları okudukça ben ne kötü anneymişim dedim kendi kendime
Kis_masali Lagosiyawo çok ihtiyacın varsa gitmelisin. Hem gebesin. Ben olsm ben de bırakırdm. Kimse kimin anneliğini sorgulayamaz..
KirmiziOjeli Lagosiyawo hayır ya neden iptal edesin allah aşkına bi tatile gittin diye kötü anne mi olacaksın bebeğinle bağlarında sıkıntı mı olacak, hayır. Git ve tadını çıkar keşke ben de gidebilsem bırakıp
Momm2260 Lagosiyawo bırakcagın yerde yabancı degıl canım. Agzı olan konusur. Keşke bnmde olsa ımkanım. Gıtsem. Ikıncı bebek olunca hep beraber gıdersınız inş.
Mylove Lagosiyawo Ben böyle şeyler okuyunca çok üzülüyorum bazı kendini bilmez insanlar konuşurken lafın nereye gittiğine bakmazlar. Kendinde diyorsun 3 aylikken oglumlada tatile gittik diye doğumdan sonra daha sıkıntılı süreçler geçirebilirsin kendin için ve çocuklarına daha iyi stressiz bakabilmek için onlara verimli olabilmek icin varsa gitme şansin git tabi ki 2 çocuk bakmak kolay degil lohusalık ta var tabi 5 guncuk sadece sen cocugundan vazgecmiyorsun sende insansın neticede sen iyi olucaksin ki çocuklarında iyi olsun birak şimdi milleti tatil için hazırlık yap sen mükemmel bir annesin 🧡😉
CesurCivCiv KirmiziOjeli ya hayır kesinlikle öyle düşünme yazdıklarını okuyunca inan üzüldüm sen onun annesisin… Seninde evlatların için iyi olmaya ihtiyacın var iyi olmayan mutlu olmayan bir anne nasıl sağlıklı mutlu çocuk büyütebilir ki iyi gelecektir eminim sonucta aç susuz bırakmıyosun ki.. en güvendiğin kişi de ben bszem eşimr yada memlekete geldikçe annemler geldikçe bırakıp gidip avmye yemek yerim kahve içerim bu bile nasıl iyi geliyor bir bilsen jeşke imkanm olsa da gitsem mutlu anne mutlu bebek asla unutma
Ezelinur Lagosiyawo canım orda yorum yapanlardan biri de bendim ama sana kendini kötü hissettirdiysem özür dilerim .. bu tamamen kişinin kendisiyle alakalı bir durum eğer aklım kalmaz diyorsan git tabi ki..
Rouge kimse kimsenin anneligini sorgulamadı aslında .post siz olsaydınız diye acılmıs haliyle herkes kendi fikrini söyledi ,herkesin fikri farklı olay fazla duygusallıstırmak ,annelik sorgulamak degil olamazda .
Akrep Lagosiyawo postu açarak diğer anneyi linçlemişiz gibi lanse etmişsiniz ama öyle bir durum olmadı kesinlikle . Herkes tabikide istediğini yapmakta özgür fakat bir bebeğin anneye olan ihtiyacı, benim git dememle başkasının gitme demesiyle ortadan kalkmıyor maalesef. Bu yüzden ben bebeğimle tatil yaptım diye öneride bulundum yine aynı şekilde bebeğiniz olmadığı vakit zaten eksik hissedeceksiniz. Elbette herkesin güvendiği çok çok güvendiği birileri vardır sorun güvenmek değil sorun aradaki bağ. Kimseyi linçlemek kimsenin haddi değil ama ben gitmezdim :)
Birkadin Lagosiyawo ah cnm asla kimsenin anneliğini sorgulamak kimseye düşmedi bende yorum yaptım o posta kesinlikle götürürm dedim çünkü markete giderken bile kızımda gelsin değişiklik olur kızıma diyorum 😂 yani yapışık ikiz gibiyz herkes kendi adına yorum yaptı çünkü herkes bebeği için en iyisini bilir sende öylesin onun iyiliği senin iyiliğin için olanı seç
ZRaporu Lagosiyawo kimse kimseye kötü anne demiyor canım herkesin kendi kararı. Bende o posta kendi deneyimimi yazdım postu açana git ya da gitme demedim. O da zaten siz olsanız demiş. Sana gelince eğer rahat tatil yaparım aklım kalmaz dersen hiç kimseyi dinleme sen kendini en iyi tanırsın. iyi tatiller şimdiden 🙏🏼
Nietzsche ZRaporu evet fikrimiz sorulmuş yazdık. Olayı duygusallaştırdığımızı düşünmüşler. Çocuğu bırakıp giderim diyenlere bizde vicdansız falan demedik ki ,anlayamıyorum 😒
ZRaporu Nietzsche annelik=duygusallık olduğu için duygusal karar verme her zaman ağır basıyor. Mantıklı karar verene de helal olsun ne diyelim herkesin kendi çocuğu kendi hayatı kendi kararı 😊
Lagosiyawo Nietzsche biraz öyle bi algı oluştu benim kafamda o yüzden içimi bi nebze olsun rahatlatmak için açtım bende postu
Ceren1234 Lagosiyawo mutlu anne mutlu bebek dıye birsey var sen takılma bence denilenlere kimse kimseyi anneliği ile yargılayamaz ordakilerde zaten fikrini söylemiş sadece ben bırakamam dıye. bende bırakamam ama bu benım korkumla alakalı anneliğimle ilgili degıl korkumu yensem zaten umursamıcam tedavi görmem gerektı cocugum 10 aylıkken memeden kesmen lazım yada tedavimi ertelemem gereklıydı çocuk doktorum memeden kesmenın en etkılı yolu üç gün cocugundan ayrı kalman demişti seni görmesin dedi bunu dıyen doktor bana yani demem o ki vicdan hiç yapma sende.
Mylove Lagosiyawo Nedemek tatlım bendede 2 çocuk var okadar kötü bir sene gecirdim ki şuan elimde oyle bir fırsatım olsa hic düşünmem giderim ama bu sende evdeyiz sanırım 😔 ayrıca sunuda ekleyeyim kimseye anneliğin hakkinda yorum yaptirma istisnalar haric her anne mukemmeldir şimdiden iyi tatiller güzellik 😊😊
Lagosiyawo OxyGenn marmaris D marise aldık canım eşimle daha öncede gitmiştik harika bi yer otelin kendi locaları var denize açılan havuzları çok temizdi odaları keza öyle çok memnunduk tekrar oraya gitmek istedik
Titizkiz Lagosiyawo yanlış anlamayın ama ben başka birsey sorcm riskli gebeligim var demişsiniz nasil gidiceksiniz tatile ? Yan doktorunuz bu konuda ne dedi yada ne gibi bir risk var ? Çünkü benimde hamileligimde riskim vardi doktor bana hiç bir yere gidemezsin yatacaksın falan demişti de onun için merak ettim yanlış anlamayın.
Lagosiyawo Titizkiz benim öyle değil canım rahimde bi sıkıntı yok sadece vücudum tuhaf bi şekilde her adet döngüsünde kanama oluyordu taki bu aya kadar progestan kullandım kesildi drum gezme etme demedi sadece kan kaybından dolayı vit eksikliği olmaması adına takviye verdi bende kanamadan dolayı çok stres yaptığımı hamile olmadığımı hissettiğimi söyledim o da asla kesinlikle stres herşeyden daha çok zarar verir bebeğe giden kan akışını bile etkiler tarzı bişeyler dedi bende biraz olsun stresimi atmak istedim