• +18
  • Cinsel hayatınızda olan komik anlar🙈

Evet maksat gülmek eğlenmek olsun😂 ben anlatim devamı sizden. Eşimle kanepede haşnafişne (ben o işe bu ismi taktım) yaparken o ayakta ben kanepede dogy pozisyonundaydım, boşaldınmı demek için döndügümde tam gözüme gelmişti spremi😂 dışarı belime dogru boşalıyordu tabi bende görüntü bi 10 saniye kadar gitti😂😂

Başka bi olayda ilk evlendigimde koltukta yatıyorduk yatağımız gelmemişti, o ateşli halimizle koltuğun bi köşesini kırmıştık ne olduğunu anlamadan ikimizinde konsantresi gidip gülmeye başlamıştık😂

KirmiziOjeli kız nasıl izah ettiniz 😂😂 geçende görümcemin kırılmış. 2 çocugu var yaklaşık 3.5 senedir ayrı çocukları ile yatıyordu işte ay tam yatagıma geçicem rahat rahat yatıcam dedim nasıl olduysa yatak kırıldı dedi😂😂😂

130130 izaha gerek yok anlıyorlardır ahahah onları bağlamazz diyoruz yataklarınızda sıkıntı var napalım 😂😂

Bende bir ara senin tabirinde hasnafisnede ben onun poposuna dayadım ama amacım pozisyonumu degistirmekti bana birden şey dedi’bir an beni s*kcen sandım’ dedi o an bitti bendeki ciddiyet 😅ikimizde sabaha kadar güldük ilişki falan yok gülmekten 😅😅😅😅

Brvnonk ahahahahahahahah😂😂😂😂😂 yaa bu komikmiş😂😂 bende bazen evin içinde poposuna tokat atıyorum. Eşimin bacaklar kaslı uzun popo 🍑 gibi😂😂 kız olsan araya giderdin diyorum

KirmiziOjeli ben görümcemi merak ediyorum eşi zayıf kendi de zayıf denmez ama balık etlide degil. Ve adam görümceme göre 1-2 cm kısa😅

130130 komiklik degılde cahıllık şimdi aklımıza geldıkce guluyoruz biz evlendıgımız zaman ilişkiye girmeye çalışıyorduk olmuyordu sabaha kadar ugrastık bi turlu gırmıyor ben korkuyom stres yapıyom haliyle kendımı kasmaktan gıremıyormuş meyer eşime demiştim sen yanlış deliğemi sokuyon acaba oda iki delik var sacmalama demişti bende ama içinde çiş deliğide var sen oraya sokmaya calıştıgındanmı gırmıyor demiştim sonra oturup internetten nasıl olcagını arastırmıştık baktık olmadı yıne bu sefer oturup takı saymıştık

130130 yeni evde sular yok birşey yok bizim de fantazi yapasımız tuttu tam doggy den yüzümü döndüm 😂😂 dönmez olaydım. Saçıma boşaldı 😒

130130 hiç aklımdan çıkmaz eşimle sevgiliydik o zamanlar Kıbrıs’a tatile gitmiştik denizde yüzerken plaj insan kaynıyor bana bir çılgınlık yapmaya var mısın demişti ve sonu malum😂 denizden çıkarken sanki herkes anlamış gibi hissettim çok utanmıştım 😂😂

ZRaporu bu tartışmayı sabitledi.

130130 kimseye soramazdımki o an millet zaten o işi yapcagımızı biliyor bide yapamadıgımızı bilseler sabaha kadar oturduk muhabet ettık niye olmuyor dıye konustuk yarım yamalak bişeyler yaptık ama tam birleşme olmadı ilerleyen gunlerde deneye deneye ögrendik 🤭