130130 Başka bi olayda ilk evlendigimde koltukta yatıyorduk yatağımız gelmemişti, o ateşli halimizle koltuğun bi köşesini kırmıştık ne olduğunu anlamadan ikimizinde konsantresi gidip gülmeye başlamıştık😂
KirmiziOjeli 130130 2 kere yatak kırdık ben zayıfım eşimde kilolu değil kaslı falan biraz. Gülüyoruz tabi napalım ama asıl gülenler yatağı aldığımız yerdeki çalışanlar tabi 😅
130130 KirmiziOjeli kız nasıl izah ettiniz 😂😂 geçende görümcemin kırılmış. 2 çocugu var yaklaşık 3.5 senedir ayrı çocukları ile yatıyordu işte ay tam yatagıma geçicem rahat rahat yatıcam dedim nasıl olduysa yatak kırıldı dedi😂😂😂
lkmelms KirmiziOjeli biz de evlendiğimiz zaman takım almıştık yatak çıkmıyomuş içinden bi iki hafta yorgan sere sere kullandık e tabi çat çut gitti yatak :D hiç gidip söylemek aklıma gelmedi değiştirirler mi ki? :D:D
KirmiziOjeli 130130 izaha gerek yok anlıyorlardır ahahah onları bağlamazz diyoruz yataklarınızda sıkıntı var napalım 😂😂
Brvnonk Bende bir ara senin tabirinde hasnafisnede ben onun poposuna dayadım ama amacım pozisyonumu degistirmekti bana birden şey dedi’bir an beni s*kcen sandım’ dedi o an bitti bendeki ciddiyet 😅ikimizde sabaha kadar güldük ilişki falan yok gülmekten 😅😅😅😅
130130 Brvnonk ahahahahahahahah😂😂😂😂😂 yaa bu komikmiş😂😂 bende bazen evin içinde poposuna tokat atıyorum. Eşimin bacaklar kaslı uzun popo 🍑 gibi😂😂 kız olsan araya giderdin diyorum
130130 KirmiziOjeli ben görümcemi merak ediyorum eşi zayıf kendi de zayıf denmez ama balık etlide degil. Ve adam görümceme göre 1-2 cm kısa😅
Ceren1234 130130 komiklik degılde cahıllık şimdi aklımıza geldıkce guluyoruz biz evlendıgımız zaman ilişkiye girmeye çalışıyorduk olmuyordu sabaha kadar ugrastık bi turlu gırmıyor ben korkuyom stres yapıyom haliyle kendımı kasmaktan gıremıyormuş meyer eşime demiştim sen yanlış deliğemi sokuyon acaba oda iki delik var sacmalama demişti bende ama içinde çiş deliğide var sen oraya sokmaya calıştıgındanmı gırmıyor demiştim sonra oturup internetten nasıl olcagını arastırmıştık baktık olmadı yıne bu sefer oturup takı saymıştık
130130 Ceren1234 yaaaaaaaa ama komik 😂😂😂 gerçekten komik ve masumca😂😂 yani sizde kimse ile konuşmadınızmı daha önce
Ceren1234 130130 kimseye soramazdımki o an millet zaten o işi yapcagımızı biliyor bide yapamadıgımızı bilseler sabaha kadar oturduk muhabet ettık niye olmuyor dıye konustuk yarım yamalak bişeyler yaptık ama tam birleşme olmadı ilerleyen gunlerde deneye deneye ögrendik 🤭
Cikolatalikek 130130 yeni evde sular yok birşey yok bizim de fantazi yapasımız tuttu tam doggy den yüzümü döndüm 😂😂 dönmez olaydım. Saçıma boşaldı 😒
sssonsuz 130130 hiç aklımdan çıkmaz eşimle sevgiliydik o zamanlar Kıbrıs’a tatile gitmiştik denizde yüzerken plaj insan kaynıyor bana bir çılgınlık yapmaya var mısın demişti ve sonu malum😂 denizden çıkarken sanki herkes anlamış gibi hissettim çok utanmıştım 😂😂