Peynirlikadayif 130130 yataktan duscekken tutması 😀😀 şu an honkurdum😀😀😀 öyle alevli ateşli bir sex hayatımız yok maalesef hiperaktif bir bebemiz var ama olunca da işte oluyo bazen 😀😀😀
130130 Peynirlikadayif 😂😂 biz bebeyi uyutup duşta salonda nerde istersek eşim agzımı kapatıyor duyan olacak die😂
130130 Baykus oha yaa eşin nasıl müsade etti. Ay biz de 2 aylık evliyken gelmişti kayınbaba kaynana 10 gün kaldırlardı araba almıştık onu getirmişlerdi gelince gitmemişlerdi 😂
Laledmrrr 130130 yeni evlendiğimizde bizde yatak kırdık🙈 çok utanmıştık ikimizde vede hiç bozmadan devam ettik🤣
Mery18 130130 geçen geçe eşime tecavüz ettim 😂 evet evet tam anlamıyla tecavüz sayılır 🤣 gece 3 civarı bana bir ateş bastı uyuyamıyorum ama adam uyuyor napim basladim ellemeye baktim kıvama geliyor dürttüm altindakini çıkar diye yarı açık gözler hiç konuşmuyor çıkardı ben çıktım üstüne neyse iş oldu bitti o sıra gözler yarı açık ama hatta çamaşırını bile geri giydi😂 sabah kalktı diyor ki rüya gördüm çok gerçekçiydi😂😂 dedim herif ne rüyası ırzına geçtim gece kalk git abdest al 🤣🤣 adam şok nasıl ya diyor bende düşünüp duruyorum rüya mıydı gerçek miydi hiç hatırlamıyorum diyor güzel bir anı kaldı😂😂
Blablablaaa__ Mery18 😂😂😂 uykuda nasıl oluyo bu iş geçen gece de biz uyumadan önce biraz hasnafisne etmeye niyetlendik ama birbirimize bisey demiyoruz gözlerimizden anlaşılıyor neyse ikimizde cok yorgunduk uyumuşuz öyle sonra gece 4gibi baktım ağzımda bişey var 😂😂😂 nasıl olduysa anladim ama uykudan uyanamıyorum ama devam da etmişim demek uykulu uykulu nasıl güzel yaptiysam oral eşim girdikten sonra dedi ki zor tuttum kendimi ne güzeldin öyle sonra iş oldu bitti üstümü ne ara giydim ne ara çıkardım hatırlamıyorum bile akşam da diyo bana sabah sen banyo yaptin mi 😂😂😂 dedim sağol yani hatirlamasak pis pis dolasacaz ortalikta 🙈😂 diyo çok güzeldi gel bi daha yapalım dedim dur çok yorgunum az enerji toplayayim yarın gece yapariz bu akşamı iple çekiyordur şimdi 😂😂😂
Mery18 Blablablaaa__ hahaa🤣 valla bilmiyorum bizimki de bunun gibi oldu işte gözleri acıktı ama uyku sersemi olunuyor herhalde 🤣🤣
130130 Blablablaaa__ kızz nasıl uyanmıonuz yaa ben eşim dönerken uyanıom😀 bizimde sabahları olur beni kaldırır arkadan sert bişey 😃
Alev12 Blablablaaa__ hahaha senden ögrenecegimiz cok sey var değişik seyler istiyorum artık yaaa fikri olanlar yazabılırmi😅
Mery18 130130 normalde de uykusu çok ağırdır da burda işime yaradı 🤣 aklı başında olsa uykum var sonra şimdi olmaz derdi 🤣
Deleted6 130130 seni mi kircam canısı, ilk arkadan ilişki olduğunda ben istememistim zorla yapmıştı falan , sonra şeyin ucunda kaka gelmişti, çok utanmistim o da kusmaya gitmişti 😁
130130 Deleted6 😅😅 dua et 💩 yapmadıma deseydin zorla yaptıysa😂 ben onu denemek istiyorum ama korkuyorum 🙈