Kızlar Ya Ben Doğurganlığım Yüksek Seviyede Olduğu zamanlar Esımle Beraber Oldum Ve Buqun Adetım 5Gundur Gecıyor Ara Ara Kramplar Gırıyor Sol kasık Tarafım ozellıkle sankı bıçak saplanır gıbı oluyor onun dışında çok sık ıdrara çıkıyorum göğüslerimde de sıskınlık var Hamılelık Var Yok Gıbı Düşüncelere gıdıp adet olacam hıssıne de kapılıyorum sızce hamılelık olabılır mi ?

Agustosirilsiklam Pazartısye randevum var dedım adet olursam da en azından gecıktıgı ıcın doktoruma da danışmış olurum O güne kadar belkı olurum dıye yapmak sonrasında üzülmekten de korkuyorum çünkü 😞

Esra002 yani canım test veya muayene olmadan bilemeyizki ama ihtimal olarak yüksek duruyor

Lagosiyawo Pazartesi randevum var dıyorum o güne kadar bekleyım varsa da yoksa da en azından doktorıma görünmüş olurum

Esra002 gebelik belirtileri aslında genelde 10 güne kadar olan gecikmelerde emin olunmalı deniyor test yapman daha iyi olur senin için bazen kullanılan ilaç streste gecikme yapıyor kesin sonucu test verir eğer gebelik istiyosan rabbim nasip eder inşallah

bende böyle öğrendim hamileligimi , inşallah gönlündeki olur canimm

Deleted6 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/5RRrafV.jpeg]
            Sizce bu negatif mi sanki silik bir çizgi var gibi ama lütfen cevap verirmisiniz