Esra002 saripapatya o kadar çok Istıyorum kı bır buçuk senedır Rabbım Kımsenın Kucağını Bos Bırakmasın İnseAllah🤲😍
Lagosiyawo Esra002 yani canım test veya muayene olmadan bilemeyizki ama ihtimal olarak yüksek duruyor
Esra002 Lagosiyawo Pazartesi randevum var dıyorum o güne kadar bekleyım varsa da yoksa da en azından doktorıma görünmüş olurum
Esra002 Agustosirilsiklam cuma Günü yapayım ozaman 😂bende çok merak ıcersındeym ya ınsallaah vardır olursa hem ilk cocuk hem ılk torun olacak😍
Esra002 Agustosirilsiklam yanlış anlaşıldı heralde Eşimin ve benım aılemde henüz torun yok olursa eğer Rabbıme kalmış ilk olacak ondan bahsetmeye çalıştım 🤗 Rabbım hayırlısını versın🤲
Balponcik Esra002 gebelik belirtileri aslında genelde 10 güne kadar olan gecikmelerde emin olunmalı deniyor test yapman daha iyi olur senin için bazen kullanılan ilaç streste gecikme yapıyor kesin sonucu test verir eğer gebelik istiyosan rabbim nasip eder inşallah
Esra002 Balponcik adet oldum kızlar sabah ılk kahverengı akıntım geldı ıkı noktacık kadar kan gördüm ve bu kanamam çok fazla gecıktı dıye mı acaba 😞
seniseviyorum Deleted6 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/5RRrafV.jpeg] Sizce bu negatif mi sanki silik bir çizgi var gibi ama lütfen cevap verirmisiniz
Deleted6 seniseviyorum canım bu çizgi sonradan çıkan çizgi gibi geldi bana, 5 gün geçmiş adet için pozitif olurdu bence
Balponcik Esra002 evet gecikti diye fazla gelmiş olabilir ama belli ki çok stres yapıyorsun olmaz ama böyle evde bebek konusu bile gelmesin sende aklından çıkarmaya çalış olmaz deme istersen yaparsın bak işte o ay inşallah hamile kalırsın😉
Esra002 Balponcik çok takıntılıyım aklımdan çıkmıyor Ya Hıc olmazsa dıye çok korkuyorum Rabbım Isteyen herkese Nasıp etsın 🤲
Balponcik Esra002 amin inşallah en kısa zamanda nasip eder rabbim ama unutma seninde elinde kşke daha önceden böyle yapsaydım takmasydım diyeceksn hamile olduğunu öğrendikten sonra