Kızlar kimse linclemesin kızi olan erkek oğlu olan kız ister bu hepimizin ortak derdi eminim🥰 size tek bir sorum var tam yumurtlama günü nde Kamile kalıpta bebeği erkek olan varmı? Çünkü bna doktorum bu şekilde dedi tam yumurtlama günü nde hamile kalırsan erkek olma ihtimali daha yukseklesiyor🤏 sizden de alayım cevapları ovulasyon gününde kalıp ta bebisi erkek olan varmı

Arkadaşa katılıyorum bebeğin cinsiyetini erkek belirliyor benimde bir kızım var şimdi hamileyim oğlum olcak inşallah doktor kesin dedi ama yarın hastaneue gidicem bidaha emin olmak için

Agustosirilsiklam evet cinsiyeti erkek belirliyor ama öyle deme nedeni şu. Erkek spremler daha hızlı ve az ömürlü. Kiz spremler daha yavaş ve daha fazla yaşıyor. Bu.yuzden yumurtlama gunu erkek olma ihtimali daha fazla. Bu arada benim de yumurtlama zamanı oldu ve şimdi oğlum var. Instegram da Dr gökçen Erdoğanı takip et orada Bu konu hakkında ayrıntılı bir yazısı vardı 😊

Agustosirilsiklam yumurtlama dönemine denk geldi ve 2 oğlum var şimdi bende duymuştum öyle birşey doğruluk payı ne kadar bilmiyorum ama🤷‍♀️

Agustosirilsiklam böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum ama ben tam yumurtlama günüm olduğunu bilmeden, korunmasız bir ilişkiden gebe kaldım ve gerçekten bebeğim erkek 🙁 Çok şaşırdım şu an, tam ovülasyon günümdü ama bu tarz bir şey genetiğe aykırı. Çünkü genetiğe göre cinsiyet belirleyen kromozom erkekten geçiyor. Sperm hareketliliği, miktarı ve sayısı çok iyi düzeyde olan erkeklerde çocukların erkek olduğunu duymuştum mesela. Benim eşime böyle bir test yapılmıştı, niyetimiz çocuk sahibi olma durumu değildi bir tedavi uygulanacaktı ama o tedavi sperm kalitesini etkileyebiliyor denmişti. O zaman test yaptığımızda doktor eşimin sperm hareketliliğinin çok yüksek olduğunu ve genel olarak iyi düzeyde olduğunu söylemişti. Muhtemelen erkek spermler çok hızlı olduğu için yumurtlama döneminde onların döllenmeyi sağlaması daha kolay oluyordur. Ben de birkaç yıl sonra Allah nasip eder de bir çocuğun daha olursa onu kız istiyorum mesela, eşime diyorum ki ne yapsak da şu spermler yavaşlasa 😂

aaaa o zaman benimki de erkektir 😁 eskiden deseniz iyiydi 🤭
          çok şükür oldu ya bizde iki paşa anası oluruz napalim elhamdülillah ❤️

Agustosirilsiklam ben alakası olduğunu düşünmüyorum hamile kaldığım ay yumurtlama takibi yapıyordu doktorum tam çatladigi gece birliktelik oldu kızım oldu 😂