Aitaj_ çin takvimi hesbaına görede erkek di biz cünsiyeti öğrenmeden kardeşim çin takvimi hesabı yaptı ve erkek olacak dedi 😂 cidden erkek çıkınca baya şaşırmıştık

Agustosirilsiklam yani bebeğin cinsiyetini erkek belirliyor aslında erkek x gönderirse kız , y gönderirse erkek oluyor deniliyor . Fakat benim teyzem gebe kalmadan evvel doktoru senin sağ yumurtalıginda yumurtlama gerçekleşmiyor sol yumurtaliginla gebe kalabileceksin ve hep kızın olacak oglun olmayacak demiş . Gerçekten de teyzem 3 tane doğurdu 3 u de kız . Bence bu üreme sisteminde cinsiyet belirleme vs daha bilimsel olarak çok kesfedilmeyen şeyler var diye sanıyorum ☺️ mesela doktorunuzun dediği gibi bende tam yumurtlama günümde gebe kaldım ovulasyon testi ile ve oğlum oldu

Flamme Ben kızımda ve oğlumda yaptım doğru çıktı hep 😂

Agustosirilsiklam Bende duydum bunu bununla ilgili bir kaç yazıda okumuştum.
      Bende yumurtlama döneminde hamile kaldım ve oğlum oldu. İlginç ama Çin takvimi ile de çevremde bir çok kişi cinsiyeti tutturdu.

Luna_woman öyle düşününce de yumurtlama günü harici gebe kalma olasılığı yok doye biliyorum dimi 🤔 yani bu teori gercek olsa herkes erkek dogardi

taricat canım tam yumurtlama olduğu günden sonra 3 gün yaşıyor o yumurta 🙃 tam o gün olursa birleşme erkek olma ihtimali çok yüksek ama yumurtlama dan sonra ki günlerde de gebe kalınıyor çünkü yumurtanın yaşam süresi uzun

Flamme aaaa yeni ogrendim bak bunuuuu çok teşekkür ederim yaaa bizde ona göre yapmaya çalışırız 🤭

3 yıl sonra

Agustosirilsiklam merhabalar aradan 4 yıl geçmiş ama mesajınız çok dikkatimi çekti ve yazmak istedim.
            Benimde bir kızım var şuan 3 yaşında daha karar veremedim ama bir tane daha kardeşi olsun istiyorum çünkü yalnız ayrıca istiyo çevresinden görüp.
            Benimde kızım olunca bir tanede oğlum olsa Rabbimin izniyle temennim imanlı bir çocuk yetiştirmek. Bir daha düşünmem 2 tane yeter bir kız bir oğlan.
            Bende bunun için sizin bu yöntemi denemek istiyorum gelecek ay. İnşallah tutarsa😆 bana anlatırmısınız yani