Kizlar benm eltimn de sorunlu bir evliliği var. Kaynım hep içmeye gider ama iki gün gelmez vs nyse eltimde hep kocamdan abi öyle abi. Böyle abi şöyle çok rahatsız olurum mesela benm. Bileceğim yada benimle konuşacağı şeyleri bile eşimle konuşur az önce de içmiş kazami yapmış ne ama bisisi yok ben uyuyodum eşimde TV izliyodu eşim aniden geldi yanıma aşkım kardeşim kaza yapmış ben gidiyorum ne nereye kim sersem gibiyim bilmiom nerde olduğunu gidicem ya nereye diyorum eli ayağı titriyor bişey olucak diye çok korkuyorum kapıyı da kilitledi çıkarken sen korkma gelicem ben falan çok da sinirliyim yani en büyük abisine yada babasjna söylemek yerine esime soyluyo kimseye de bahsetmiolar eşimle olan samimiyetini de hiç sevmiyorum zaten uykum kaçtı bekliyorum deli gibi evde ya sadece içimi dökmek istedim napim
Çok korkuyorum
Brvnonk eltinle arana mesafe koy git babasini ara benim eşime niye durmadan söylüyosun de fazla muhattap olma yoksa neler görüyoruz anahtarin yokmu senin esin kitledi gitti
Sivasguzeli gece olduğu jcin kilitledi biz yeni tasindik da kilidi daha degistirmedik onun için işte neler görüyoruz ve benm eltim benden daha eşimle yakın
Brvnonk hem eltine hem eşine söyliceksin ozaman ne bu samimiyet
Sivasguzeli söyledim zamanında ben suclandim hala da devam ediyor
Brvnonk korkuyu düşünmeyip kayınpederinizi arayıp olayı tam olarak öğrenmekle başlayabilirsiniz ve eltinizin bu yakınlığının sizi rahatsız ettiğini hem eşinize hem de eltinize uygun bir dille ifade etmeniz daha doğru olur, ayrıca eşiniz kapıyı kilitledi diye dışarıdan açmaya çalışan açamayacak mı bu aşırı saçma, başınıza bir şey gelse acil bir olay olsa nasıl çıkacaksınız
Brvnonk Kaynınız kaza yapmış ,kocanızın kardeşi siz eltinizden dert yanıyorsunuz. Kasap et derdinde koyun can. Benim de iki kaynım var ama birini kendime dha yakın buluyorum ve genelde onunla paylaşırım bir şey olsa . Eşinizin ailesinden birinin sağlık problemi varsa direk onlara haber verememiş olabilir . Sizin postlarınız eşinize güvensizlikle dolu gerçekten çeki düzen verin kendinize yazık ediyorsunuz
Brvnonk belki eltinizde bu yüzden eşinizi aramıştır aranızda kaç yaş varki , doğrusu ben eltiden çok kilit olayına takıldım kusura bakmayın.
Dolunayy kaynimda sorun yok. Sadece içip sizmisyir çarpıştır birilerine. Evet eşimle problemli bir evliliğimiz oldu devam da ediyordu bu bizim sorunumuz. Konu şu ki eltim eşimden bir türlu kopamio ne kadar konuşsam da şuan esime yazdım haber edicektin naptın napiyosun korkuyorm vs eltim yazıyor beraberiz biz daha bulamadık diyor anladizmi
Akrep aldatıyor eltimle vs düşüncesi yok bende sadece eltim inadıma gidiyor biz çok kavga ederiz eltimle o 23 sanırım ben 21 yasndayim oda benm eşimi kiskandigimi bilerekten bu şekilde eşimle ailecek işte bir sraya geldik mi gelir esime sırtına vurur böyle şakasına eşimin azck göbeği var göbeğine dokunur bak bak göbeğe falan hani ben çok rahatsız oluyorum artk bu duruma konuştum zananinda ama ağzımın payını verdiler
Brvnonk valla kusura bakma kırıcı olursam ama, bunca şeyden sonra kocam o kadınla bir olup benim ağzımın payını verecek 😂 bende onu pişman etmicem öylemi?? Valla sen ayakta uyutuluyorsun. Tamam aldatıyor diyemem kimsenin günahını alamam ama gözünün önünde bişeyler dönüyor onu da sen bul. ‘EL’ti nin kocanın göbeğine dokunması ne alaka ya el sonuçta? Her an aralarında birşey olabilir. Kıskandırmak için falan değil, belliki kocası ayyaşın teki her çağırdığı yerede senin kocan gidiyor orda bi dur düşün sen. Hepsini geçtim, eve kitleyip gitmiş eve biri girmek istese anahtar deliğini kullanmıyor evde başına bişey gelse nasıl kurtulacaksın o evden. Valla ben işin içinden çıkamadım maalesef
Akrep işte ben. Bu şekilde düşündüm sinirden bütün ailesinin önünde (hamileyim tehlikem var o ara) ne eltiymis AMK yeter siz gizli bisiler mi yasiyosunhz falan ben daha knce de konuştum senin ne bu samimiyetin onun ne bu samimiyeti fln sen yokken biz arkadaş gibiydik ondan fln dedim srrk ben varım biz bunlarla küstük bı yedi ay konuşmadık biz eşimle o 7 ayı ben hiç unutmam o kadar guzeldik ki biz bunlarla baristiktan sonra yine iki düşman gibi olduk. Ben nefret ediyorum ailesinden. Hala da devam ediyor samimiyetligi bazen kavgamizda sen bana bile böyle düşünceli değilsin diyorum deli oluyorum napicam ben yani şimdi kafayı yicem kaç saattir bulamamışlar mi yani evet kocası tammbir pic