• +18
  • Spiral hakkında?

Merhabalar kızlar spiral taktırmak istiyorum fakat daha once taktırmıs olanlardan fikir almak istedimm acılı bir işlemmi kanama ve ağrı yaparmı en merak ettiğimde spiral takıldıgında iliski sırasında içeri boşalma oluyor degilmi yani geri cekilme yontemine gerek kalmıyor degilmii?

Taktırırken aşırı canım yandı yürüyemedim bile bir süre ama aşırı rahat bir korunma yöntemi o yüzden o acıya değdiğini düşünüyorum

Ysmn59 3 senedir sprail ile korunuyoum oğlumdn sonra 40 çıktı 41 gün hastanede açtım gözümü direk taktirdim aşırı kolaylık yani cok hafif bi acı olur ama ilk takilan günlerde braz agri sancı olabiliyor normal buda benim ilki kaydı şuan 2 ci yeni taktırdım hatta 😁 fazla ağır kaldrmak falan kaydirabiliyormus çok korkmuştum allahtan bsey olmamis 🙄
    Evet yani içine boşalıyor tabi 😃

Beyazgul çok tesekür ederim cevapladgnız için yıllardır prezervatif kullanmıs biri olarak bende artık çok sıkıldım 1 yasıbda bi bebegim var artık bu yüzden taktirmayı düsünüyorum spiral i cok arastirdımm ama istediğim bilgiye ulasamadım bu yüzden sormak istedim iliski sırasında olabilcek kaza yı onlemek içinmi yoksa rahatça iliskiye girmek yani geri cekilmee yöntemi uygulamAdan icine bosalmasında bir sakınca yok degilmii

Ysmn59 her korunma yöntemi tamamen koruyor değildir tabikide ama yani buda etkili bir yöntem erkekler prezervatif sevmez böyle olunca islerine geliyo diyebilirim evet geri çekilme olmadan normal şekilde içinde boşalıyor canım insana büyük bi kolaylık gibi acikcası👌

İçine bosalip hamile kalirsan bebegide aliorlar biliyosun dimi hatta spiral gomulurse rahminide aliolar rahim agzi kanserine kadar gidiyo

Akrep gozumle gordugum olaylar saglık ıcın rıske atmam kendımı asla ha ıcıne bosalmis ha dısına

SansursuzKadin bebeği alıyorlar mı ? Bunu nerden duydunuz bilmem ama almıyorlar spiralli hamile kalınırsa çocuk doğuyor ayrıca tahmini de almıyorlar içine bile kaçsa vajinadan girip spirali alıyorlar kimden duydun gördün bilmiyorum ama yalan bunlar ben teknisyenim ve hiç böyle birşey görmedim 🤣

Ysmn59 acılı bir işlem değil bence. İki dakika sürüyor zaten takılması en fazla. İki üç gün yoğun ağrı olabiliyor, bende oldu.

Ysmn59 3 gün oldu taktıralı valla bı etini sıkmıs gıbı hissettın acı olmadı bıle 5 dkk surdu tavsıye ederımm

Ysmn59 Ben taktırdığımda ağrımıştı.ve ben her ihtimale karşı içime boşalmiyor ama boşalabilir ben her ihtimale karşı onlemimi alıyorum

SansursuzKadin bebeği niye alıyorlar bu bilgiye nereden vardınız bir sağlıkçı olarak merak ettim ? Sağlıksız gebeliklerde dahi aile onayı olmadan müdahale edilemezken sizin bu yazdığınız anormal olmuş lütfen tam olarak bilmediğimiz konularda karşı tarafında psikolojisini düşünerek yorum yapalım 🙏🏻

Bende taktırmak için gün sayıyorum acısını geçtim taktırdıgım an kanaması oluyomu bide kaç gün kanama olur taktırınca

6 gün sonra

semali42 almama ihtimalleride var ama gordugumu soyluyorum spıral bebegı parcaladıgı ıcın almak zorunda kaldılar tanıdıgımın insan sex için böyle aptal biseyi goze alır mı canım