Akrep gozumle gordugum olaylar saglık ıcın rıske atmam kendımı asla ha ıcıne bosalmis ha dısına
Spiral hakkında?
SansursuzKadin ay yok artık etekleri ateşli gibi geldin söyledin spiralle korunan o kadar kadın var ki neyse demeyim bişey
bisadekahve biliyorum canım var tabiki ben gordgumu soyluyorum forumdada okumustum bırınden
SansursuzKadin bebeği alıyorlar mı ? Bunu nerden duydunuz bilmem ama almıyorlar spiralli hamile kalınırsa çocuk doğuyor ayrıca tahmini de almıyorlar içine bile kaçsa vajinadan girip spirali alıyorlar kimden duydun gördün bilmiyorum ama yalan bunlar ben teknisyenim ve hiç böyle birşey görmedim 🤣
Ysmn59 3 gün oldu taktıralı valla bı etini sıkmıs gıbı hissettın acı olmadı bıle 5 dkk surdu tavsıye ederımm
Ysmn59 Ben taktırdığımda ağrımıştı.ve ben her ihtimale karşı içime boşalmiyor ama boşalabilir ben her ihtimale karşı onlemimi alıyorum
SansursuzKadin bebeği niye alıyorlar bu bilgiye nereden vardınız bir sağlıkçı olarak merak ettim ? Sağlıksız gebeliklerde dahi aile onayı olmadan müdahale edilemezken sizin bu yazdığınız anormal olmuş lütfen tam olarak bilmediğimiz konularda karşı tarafında psikolojisini düşünerek yorum yapalım 🙏🏻
Bende taktırmak için gün sayıyorum acısını geçtim taktırdıgım an kanaması oluyomu bide kaç gün kanama olur taktırınca
semali42 almama ihtimalleride var ama gordugumu soyluyorum spıral bebegı parcaladıgı ıcın almak zorunda kaldılar tanıdıgımın insan sex için böyle aptal biseyi goze alır mı canım
deleted77 ölü bebegi almayacaklarmıydı canım
- Düzenlendi
SansursuzKadin İçine bosalip hamile kalirsan bebegide aliorlar biliyosun dimi
Burada öyle yazmamışsın fakat neyse.
SansursuzKadin ya yapmayın halam spiralle kaldı veya etrafımda çoğu kişi hepsi de doğurdu sıkıntısız bi şekilde
Bu arada bende spiralliyim çok büyük rahatlık biz pre yada geri çekilme sevmiyoruz önceden hap içiyordum içime boşalıyordu simdi de spiral var içime boşalıyo bi kerelik bi acı sonra rahatsın kaymadığı sürece
1.
deleted77 tekrar yazdim canim♥️
sirinhatun gordugumu soyluyorum boyle bı zevk ıcın nasıl tehlıkeye atabılır ınsan ınanamıyorum Gerçekten