Deryasss caaaan amin aminnnn❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Deryasss canım sonunda duaların kabul oldu sağlıkla kucağına al inşallah Allah senin gibi isteyen herkese nasip etsin kendine ve bebişe iyi bak😘👶🏻

Rumos30 insallah canim bide keseyi ve kendini gorsem 10 gun sona gitcem gene allah isteyen herkeze nasip etsin kimsenin gucagini bos birakmasin

Deryasss ay çok sevindim vallahi sağlıkla kucağına almak nasib olsun canım kaç haftalıksın canım😊🤰🏼🌹🌹

Deryasss evet hamilelik var gozun aydin cok sevindim ama alinti olmasi cok normal hic korkma

Deryasss bebek gozukmesi cok erken bebek 7 8 haftalikken gozukur bu zamanda sadece beyaz bi nokta olarak hozukur

SamiYuseinov canim haftasini bilmiyorum doktor kese ve bebek gorunmedi icin pek bisey demiyo kanda hamileyim ama rahimde yok bisey kafam karisik cok

Hazele evet Canim sagol canim allah isteyen herkeze nasip etsin heminiz icin dua ediyorum hep Tmm cnm 10 gun sonra yine carcak simdi sadece bi nokta var dedi kan damlaci gibi bide bisey sorabilirmiyim

Deryasss iste karisik olmasin rahimde 7 8 haftadan sonra belli olur sen suan degere gore 3 4 haftaliksin

Hazele Tmm canim sagol allah hepimizi mutlu etsin hepimize dua ediyorum inanki ben sey sorcaktim daha once vajinal jel kullandigin varmi