Asiiri guzel bir seks hayatimiz var bazen 3 bazen 5 sayamiyorum🤦🏻♀️ Ikimizde isteklerimiz konusunda ayniyiz. Filmlerdeki sevisme sahnelerini aratmiycak kadar, her zaman farkli her zaman cokcok guzel ve istekli. Cogu sohbet basliklarini okudugumda hemen hemen herkesin iliski yasaminda farkli problemler var kucukte olsaa normal olarak tabiiki. Bu normal olan seyler bana cok farkli geliyo acaba biz mii gereginden fazla yapiyoruz ya da her sey cokmu super gidiyo anlayamadim kizzlar🤔 sizcee ne ve nasil olmalii??
Kizlar sizcee??
@Bett neler yapıyorsunuz acaba bende istiyorum heyecan katmak, ama eşim tamam diyor yine pek oralı olmuyor
birdelimeczup yataga her seferinde baska biri olarak girebilirsiniz mesela🙈
@Bett nasıl yani ben şu kişiyim mi dicem. Başkasını hayal edecek bu hoş gelmiyor kulağa
birdelimeczup hayir tabiki baskasi olmucaksin oyle demek istemedim. Yani her seferinde baska biseyle cik karsisina. Ben o isteyken mesaj atiyorum mesela genellde 🙈 o tarz yaklasimlarda bulunabilirsin. Ya da iliski sirasinda konusuyorum onunla ozledigimi falan soyluyorum. Cinsellik cok genis bi alan cok free bunu olabildigince kullan ve onada goster. Yatak odasinda sinir yoktur diye dusunuyorum. Sinir yokk dusunsene bi? Ve ona gore davran onun istedigi her sey ol kari koca olduktan sonra yatakta ayip diye bisey olmaz cekinicegin ne olabilir ki? Cok acik olucak belki ama tabiri caizse acip bacaklarini yatma yani bazen basrol sen ol. Isten ya da disardan geldiginde konusmasina firsat vermeden yatak odasina cek mesela onu vb. Utangac asla olma.
Bett evet erkekler böyle çılgın ve istekli kadınları beğeniyorlar bizim de sınırımız utanmamız yok odada ve ne olursa olsun odaya geçtiğimiz andan itibaren kuslugumuz olmuyor kavgalı bile o odaya gitmiş olsak sımsıkı sarılıp cilvelesiniz regl oldugum zaman dahi yine ni şekilde tatmin ediyoruz birbirimizi herşey bacak açmak değil sevişmekte sextir zevktir regl olduğum zaman altım giyinikken dahi yine zevki yaşayabiliyoruz ki bence cinsellikte bunu gerektirir, mesela çılgınlık yapıp hiç kimsenin olmadığı bi yerde de birlikte olabilirsiniz gezmeye gitmiştik ordan ormanı gördük eve gitmeden orda yaptık hava soğuktu ama değişiklik erkeğe bunların hepsi
@Bett bebeğim var canım
Bett merhaba canım, inankı böyle bir seks hayatının olmasına çok sevindim, biz 6 yıldır evliyiz evliliğimizin ilk yılında sizin gibi günde 2-3 kez hata öyle vakitler oluyorduki 4-5 kez oluyorduk taki bebeğimizi kucağımıza alana kadar. bebek olduktan sonra seks yapmak aklımıza bile gelmiyordu hafta 1 bazende 2-3 haftada bir oluyordu. şimdi 3 bebeğim var ve 2 ayda hatta 3 ayda bir oluyoruz. bu günlerinin tadını çıkar, Allah bozmasın İnşAllah.
Rumuzzz Canım bizde öyleydik ama şimdi yazdığım gibi işte ben artık şüphe ediyorum kocamdan acaba bir sorunumu var diye, benim daha 24 yaşım var, onunda 34, daha genciz ama böyle çok üzülüyorum bana olan ilgiside azaldı yatakda arkamızı dönüp uyuyoruz, yalnızca o ne zaman isterse o zaman yakınlık ediyoruz.😔
Bett gayet normal canm en son ne zmn 1kez yaptıgımızı hatırlamıyorum 😍