Bett herkesin isteği farklıdır. Kimi çift haftada 1 kez birlikte olurken kimi çift günde 2-3 kez birlikte olur. Bu gayet normal

• Bett bunu yanıtladı.

Violetta istekler farkli olunca bu bir problem haline donusuyor sanirim

Bett tabi olur öyle. Kadın az ilişkide olmak ister erkek çok isteklidir. Ve ya tam tersi olunca problem yaşarlar çiftler. Ama sizde herşey normal😊

Bett normal olanı budur aslında.Bizim toplumumuzda utangaçlık fazla olduğu için özellikle kadınlarda, istekleri dile getirmek zor oluyor o yüzden çatışma yaşanıyor veya istenilen haz alınamıyor sekste.Biz şanslı kesimdeniz sanırım ☺️

Belada evet baya sansli hissediyorum acikcasi benn🙈😀

4 gün sonra

@Bett neler yapıyorsunuz acaba bende istiyorum heyecan katmak, ama eşim tamam diyor yine pek oralı olmuyor

• Bett bunu yanıtladı.

@Bett nasıl yani ben şu kişiyim mi dicem. Başkasını hayal edecek bu hoş gelmiyor kulağa

• Bett bunu yanıtladı.
          • Bett bunu beğendi.

birdelimeczup hayir tabiki baskasi olmucaksin oyle demek istemedim. Yani her seferinde baska biseyle cik karsisina. Ben o isteyken mesaj atiyorum mesela genellde 🙈 o tarz yaklasimlarda bulunabilirsin. Ya da iliski sirasinda konusuyorum onunla ozledigimi falan soyluyorum. Cinsellik cok genis bi alan cok free bunu olabildigince kullan ve onada goster. Yatak odasinda sinir yoktur diye dusunuyorum. Sinir yokk dusunsene bi? Ve ona gore davran onun istedigi her sey ol kari koca olduktan sonra yatakta ayip diye bisey olmaz cekinicegin ne olabilir ki? Cok acik olucak belki ama tabiri caizse acip bacaklarini yatma yani bazen basrol sen ol. Isten ya da disardan geldiginde konusmasina firsat vermeden yatak odasina cek mesela onu vb. Utangac asla olma.

Bett

Bett evet erkekler böyle çılgın ve istekli kadınları beğeniyorlar bizim de sınırımız utanmamız yok odada ve ne olursa olsun odaya geçtiğimiz andan itibaren kuslugumuz olmuyor kavgalı bile o odaya gitmiş olsak sımsıkı sarılıp cilvelesiniz regl oldugum zaman dahi yine ni şekilde tatmin ediyoruz birbirimizi herşey bacak açmak değil sevişmekte sextir zevktir regl olduğum zaman altım giyinikken dahi yine zevki yaşayabiliyoruz ki bence cinsellikte bunu gerektirir, mesela çılgınlık yapıp hiç kimsenin olmadığı bi yerde de birlikte olabilirsiniz gezmeye gitmiştik ordan ormanı gördük eve gitmeden orda yaptık hava soğuktu ama değişiklik erkeğe bunların hepsi

Bett merhaba canım, inankı böyle bir seks hayatının olmasına çok sevindim, biz 6 yıldır evliyiz evliliğimizin ilk yılında sizin gibi günde 2-3 kez hata öyle vakitler oluyorduki 4-5 kez oluyorduk taki bebeğimizi kucağımıza alana kadar. bebek olduktan sonra seks yapmak aklımıza bile gelmiyordu hafta 1 bazende 2-3 haftada bir oluyordu. şimdi 3 bebeğim var ve 2 ayda hatta 3 ayda bir oluyoruz. bu günlerinin tadını çıkar, Allah bozmasın İnşAllah.

samire çocuk olunca öyle aylarca birlikte olmuyor mu eşler bizim çocuğumuz yok bizde bi senedir regl harici 3 gece birlikte olmadan yatıp uyuduk haricinde hergün sabah uyanınca akşam odaya girince

Rumuzzz Canım bizde öyleydik ama şimdi yazdığım gibi işte ben artık şüphe ediyorum kocamdan acaba bir sorunumu var diye, benim daha 24 yaşım var, onunda 34, daha genciz ama böyle çok üzülüyorum bana olan ilgiside azaldı yatakda arkamızı dönüp uyuyoruz, yalnızca o ne zaman isterse o zaman yakınlık ediyoruz.😔

6 ay sonra

Bett gayet normal canm en son ne zmn 1kez yaptıgımızı hatırlamıyorum 😍

5 yıl sonra