deleted77, başlığı Çok sık erekte olmak olarak değiştirdi.

Saadet41 bizdede öyle oluyo soruyodum diyoki uyurken de oluyo canımız istemediğindede kalkabiliyo diyo eşim benim ya canları istemediğşndede kalkabiliyomuş farkında olmadan aslında sizin için iyi bişey 😀

Saadet41 1 hafta uzun bi süre başka yollarla rahatlatabilirsiniz kalktığını gördünüz madem oral falan yapsaydınız😅

Saadet41 AA asla çekinme bittiği gibi yapışşş ne şanslısın bak eşin devamlı istekli

Saadet41 sen niye utanıyorsun kadının kendi oğlu sonuçta😂😂

Laledmrrr gün içinde kalkiyo arada eliylr oynuyor o gün fark etti kaynana işte bende hiç birşey yapmadım sudan sebeplere kavga edince kaldı oyle gönlümü alırsa anca

Deleted9 olur mu öyle şey bende kaynanayla yaşıyorum hatta bi sabah kahvatlı yapıyodum kaynanan eşim ben görümüm falan biz gece uyuyamadık sabahta kahvaltının başında yorgun gibiydik kaynanam eşime demesin mi noldu oğlum akşam karın vermedi mi yoksa ne bu surat diye ben şokkk nefret ederim böyle şeylerin lafının geçmesinden ama bunlar alışmışlar sürekli konuşuyorlar ben nefret ediyorum

Memos0103 ay ne kadar ayıp ya ne biçim insan bu nasıl dayanıyorsunuz?? Bu ne terbiyesizlik böyle. Sizin için üzüldüm eşiniz birşey demedi mı