kopuklukahve amin canım benim🙏🏻
DiLan Polat instagram da evliliğini herkesin gözüne sokan hemcinsimiz😁😁
ZRaporu yani ilk yazdığınızla öyle anlamam cok cok normal benim bahsettiğim kişilerde görgüsüz olarak nitelendirdigi için. Ama aslında bu bir baskı burda başlıkta ki hanımefendinin olayida ayni şekilde. Sessize alma diye birsey var görmüyorsun. İnsanlar paylaşım yapmak isterse yapar ne olursa olsun onun özgür kararı aslında bizler müdahale ederek işte insanları kisitliyoruz ben bunu demek istiyorum. Bana yapılan soylenilenlerden dolayi paylaşırken sürekli düşünüyorum yani içimden geliyor ama düşünüyorum ki öyle aşırı paylaşım yapan biride değilimdir
ooylesine2021 Şu kocasının metresini döven kadın mı? Bende zamazingonun yalancısıyım 🥳
RapunzelHatun bizzat tanıyorum kendisini kimse bilmediği tanımadığı birini sırf hayatını gözler önünde yaşıyor diye yargılama hakkına sahip değil.
- Düzenlendi
RapunzelHatun Böyleyse bile bize ne ,size ne ..? Yalansa madem niye dert ediyorsunuz kendinize . Size bir artısı veya eksisi mi var .
ooylesine2021 tanıyorum arada keşfetimde görünce bakıyorum felan ama takip etmiyorium açıkcası. Muhammet isminde bir bey vardı eşi hastaydı ona çok yardımı oldu. Allah razı olsun vicdanlı biri ama takip edilecek tarzım değil bana boş gelen şeyler paylaşıyor.
Olivetti kendisi küçük yerden gelme tanımadan yorum yapmayınız lütfen bunun altında ben cekememezlik ararım eger sevmiyorsanız bakmazsınız görmezsiniz kendisi dilan Polat çok iyi çok yardım sever şükür etmeyi çok sever ve eşinide çok sever lütfen tanımadığınız insanlar için yorum yapmayın
Esra1_Turna yorumumu iyi okursanız kötü bir şey yazmadığımı görürsünüz . Eşiyle durumunu bilmediğimi, ayrıca işini güzel yaptığınıda söyledim . Görmemiş gibi sürekli zenginliğini vurgulayıcı davranışlar sergilemesinin beni irite ettiğini söyledim. Bunun neresinden çekememezlik olduğunu anladınız 😂 . Cok alemsiniz . Neyse
Dolunayy benım dert edındigimi nerden uyduruyosun ki avukatlıgı sana mı düştü kadın post acmıs yorumumu belırttım burda ki bunlarıda uydurmuyorum .sayfaların bunlar hakkında paylaştıklarını gorup yazıyorum ztn.
ooylesine2021 Cidden hala fenomenn takip edenler var mı?🤣🤣 Onlarin sahte hayatlarını hic merak etmiyorum valla
deleted77 siz neden üstünüze alinizdi ki ? Avukati misiniz ?
Noluyor ya kadın iyiki bı yorum yapmış buranın müdavimleri hemen birlik olup kadını sıkıştıriyorsunuz hayırdır Dilanin güzellik merkezlerinden kazandıkları sizinde mi cebinizi dolduruyor savunun diye???
- Düzenlendi
strawberry peki ya size ne oluyor ? Burda üzerine alınan yok onu da nerden çıkardınız herkes kendi fikrini beyan ediyor tıpkı sizin gibi.
strawberry ne alakası var ya .herkes fikrini söylüyor ama savunan sizsiniz suan. Ayrıca bu arkadaşın bir yorumunu daha gormustum ,yine evle ,yasam tarzıyla falan ilgili simdi sey etmicem neyse .bunun için yazdım .
Olivetti okudum. Merak etme sen